reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Nie mam dobrego doświadczenia z tymi testami ( gl chyba z żadnymi xd ) i generalnie powiem szczerze, ze tu nic nie widzę. Ale zrób jutro strumieniowy, jeśli na tym coś dzisiaj jest to na pinku jutro z porannego będzie na pewno ❤️
Oczywiście daleko mi nawet do nadziei xD ale No zaraz jakieś coś widzę to zaraz fotka. No zobaczymy jutro 9dpo to już jakieś większe szanse

reklama
A odnośnie testów pink strumieniowy to czy one Wam się po czasie wybarwiały fałszywie?? Bo mi zrobił się już drugi raz taki. Pierwszy raz wczoraj i dziś kolejny raz. Wszystkie inne dotychczasowo wykonywane na drugi dzień nawet były całkowicie białe... Hmm...
Moje po czasie tez mają tę kreskę, ten z wczoraj i z dziś - niestety negatyw. Musi byc choć odrobine intensywniejsza, no ale wzrosła we mnie odrazu mała nadzieja, że może to coś znaczy 🙃🤭💪

No ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) 🙈 i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką ❤️
Dajesz mi nadzieję tą informacją, u mnie jeden wyglada jak kolezanki wyżej jakby korytko i ta igiełka rozpoczynająca jest lekko różowa, na zdjęciu wygląda to niestety blado, a dzisiejszy ma cień w miejscu korytka, ledwo widoczny, więc albo coś się kluje, albo felerne trafiłam, piersi mnie tak bolą, że nie ma mowy o leżeniu na nich, odczuwam mokrość i mam wzdęty brzuch. I wszystko na dwoje babka wróżyła, albo @ albo II😁

Ostatnia edycja:
Dajesz mi nadzieję tą informacją, u mnie jeden wyglada jak kolezanki wyżej jskby korytko i ta igiełka rozpoczynająca jest lekko różowa, na zdjęciu wygląda to niestety blado, a dzisiejszy ma cień w miejscu korytka, ledwo widoczny, więc albo coś się kluje, albo felerne trafiłam, piersi mnie tak bolą, że nie ma mowy o leżeniu na nich, odczuwam mokrość i mam nadęty brzuch. I wszystko na dwoje babka wróżyła, albo @ albo II😁
A ile masz dpo? Sorki jak nie pamietam ale ciężko wszystkich spamiętać ❤️

Nooo jutro 9dpo to jakieś realne szAnse w końcu są na zobaczenie 2 kresek ❤️ A aktualnie jem lody czekoladowe i oglądam babskie romansidła xD
Bardziej nastaw się na za 3 dni... moim zdaniem jednak te 12 dni to taki najbezpieczniejszy i optymalny czas na nowiny. Ale będę Ci towarzyszyć i sikać aż miło do 14 dni po, bo mam 4 testy tylko 🙃🤭

reklama
Do góry