reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Nie mam dobrego doświadczenia z tymi testami ( gl chyba z żadnymi xd ) i generalnie powiem szczerze, ze tu nic nie widzę. Ale zrób jutro strumieniowy, jeśli na tym coś dzisiaj jest to na pinku jutro z porannego będzie na pewno ❤️
Oczywiście daleko mi nawet do nadziei xD ale No zaraz jakieś coś widzę to zaraz fotka. No zobaczymy jutro 9dpo to już jakieś większe szanse

reklama
A odnośnie testów pink strumieniowy to czy one Wam się po czasie wybarwiały fałszywie?? Bo mi zrobił się już drugi raz taki. Pierwszy raz wczoraj i dziś kolejny raz. Wszystkie inne dotychczasowo wykonywane na drugi dzień nawet były całkowicie białe... Hmm...
Moje po czasie tez mają tę kreskę, ten z wczoraj i z dziś - niestety negatyw. Musi byc choć odrobine intensywniejsza, no ale wzrosła we mnie odrazu mała nadzieja, że może to coś znaczy 🙃🤭💪

No ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) 🙈 i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką ❤️
Dajesz mi nadzieję tą informacją, u mnie jeden wyglada jak kolezanki wyżej jakby korytko i ta igiełka rozpoczynająca jest lekko różowa, na zdjęciu wygląda to niestety blado, a dzisiejszy ma cień w miejscu korytka, ledwo widoczny, więc albo coś się kluje, albo felerne trafiłam, piersi mnie tak bolą, że nie ma mowy o leżeniu na nich, odczuwam mokrość i mam wzdęty brzuch. I wszystko na dwoje babka wróżyła, albo @ albo II😁

Ostatnia edycja:
Dajesz mi nadzieję tą informacją, u mnie jeden wyglada jak kolezanki wyżej jskby korytko i ta igiełka rozpoczynająca jest lekko różowa, na zdjęciu wygląda to niestety blado, a dzisiejszy ma cień w miejscu korytka, ledwo widoczny, więc albo coś się kluje, albo felerne trafiłam, piersi mnie tak bolą, że nie ma mowy o leżeniu na nich, odczuwam mokrość i mam nadęty brzuch. I wszystko na dwoje babka wróżyła, albo @ albo II😁
A ile masz dpo? Sorki jak nie pamietam ale ciężko wszystkich spamiętać ❤️

Nooo jutro 9dpo to jakieś realne szAnse w końcu są na zobaczenie 2 kresek ❤️ A aktualnie jem lody czekoladowe i oglądam babskie romansidła xD
Bardziej nastaw się na za 3 dni... moim zdaniem jednak te 12 dni to taki najbezpieczniejszy i optymalny czas na nowiny. Ale będę Ci towarzyszyć i sikać aż miło do 14 dni po, bo mam 4 testy tylko 🙃🤭

reklama
Do góry