reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
No właśnie lekarz nic o tym nie wspomniał nawet, powiedział, że jeśli za jakiś czas się nie uda to będziemy myśleć 🤷 na dzień przed spodziewaną owulacja zrobiłam progesteron wynik był 0,986. To chyba prawidłowy wynik według normy?

Progesteron lepiej zrobić koło 7dpo bo Ci powie czy owulacja była.
A jak testy owulacyjne Ci źle wychodzą to tak jak napisała już Zazuu może być coś nie tak
U mnie też nie wychodzą i dużo lepiej sprawdza mi się mierzenie temperatury (z takich domowych sposobów)
Mamy tu forumową fajną listę co warto zbadać w danym dniu cyklu :)

Badania plodnosc.jpg

Progesteron lepiej zrobić koło 7dpo bo Ci powie czy owulacja była.
A jak testy owulacyjne Ci źle wychodzą to tak jak napisała już Zazuu może być coś nie tak
U mnie też nie wychodzą i dużo lepiej sprawdza mi się mierzenie temperatury (z takich domowych sposobów)
Mamy tu forumową fajną listę co warto zbadać w danym dniu cyklu :)

Zobacz załącznik 1394683
Dzięki

reklama
Hej dziewczyny, wracam z wynikami bety z dziś, wciąż nie mogę w to uwierzyć! 💖 zrobiłam jeszcze TSH i proga, powiedzcie mi czy prog nie jest za wysoki? Czy mam iść w poniedziałek skonsultować wynik TSH? Biorę euthyrox 37,5 ale może trzeba zwiększyć dawkę bo miałam 2,4 na początku miesiaca, tydzień później 3,2 a teraz jest 3,6… będę wdzięczna za wasza pomoc ☺️

Załączniki

• IMG_0426.jpg
    IMG_0426.jpg
    203,2 KB · Wyświetleń: 113
Do góry