reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Testy owu zawsze wychodzą tak samo ciemne,.żadnej różnicy dlatego w nie nie wierzę, byłam miesiąc temu na wizycie u lekarza zrobił USG i kazał dalej próbować bo jest wszystko ok. W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu a teraz to wszystko jakieś inne, miesiączka też. Załamka normalnie😥
jesli testy cały cykl są ciemne to warto się przebadać pod kątem owulacji. No i przede wszystkim zrobić porządny monitoring u ginekologa czy w ogóle masz owulacje

jesli testy cały cykl są ciemne to warto się przebadać pod kątem owulacji. No i przede wszystkim zrobić porządny monitoring u ginekologa czy w ogóle masz owulacje
No właśnie lekarz nic o tym nie wspomniał nawet, powiedział, że jeśli za jakiś czas się nie uda to będziemy myśleć 🤷 na dzień przed spodziewaną owulacja zrobiłam progesteron wynik był 0,986. To chyba prawidłowy wynik według normy?

Mnie natomiast nigdy piersi nie bolą przed okresem... I to było dla mnie dziwne, bo dzień przed pozytywna beta sutki zaczęły mega boleć i tak jest do teraz 😃 i może piersi są bardziej jędrne
Mnie zawsze bolały 1 dzień przed @ i w mojej pseudociąży było identycznie i ból się utrzymywał jescze długo po MTX
Owulacja to jakaś choroba ? Jak sie to diagnozuje ? Leczy sie to? 😂😂😂😂

Hej dziewczyny
Co powiecie na ten wykres? Pierwszy raz mam taki spadek i skok w 8dpo

Załączniki

• Screenshot_20220423-104620_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20220423-104620_OvuFriend.jpg
    213,4 KB · Wyświetleń: 60
  • Screenshot_20220423-104632_Flo.jpg
    Screenshot_20220423-104632_Flo.jpg
    140,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry