MartaMarkry
Fanka BB :)
Hejo, czy przyjmuje któraś z Was inofem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli testy cały cykl są ciemne to warto się przebadać pod kątem owulacji. No i przede wszystkim zrobić porządny monitoring u ginekologa czy w ogóle masz owulacjeTesty owu zawsze wychodzą tak samo ciemne,.żadnej różnicy dlatego w nie nie wierzę, byłam miesiąc temu na wizycie u lekarza zrobił USG i kazał dalej próbować bo jest wszystko ok. W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu a teraz to wszystko jakieś inne, miesiączka też. Załamka normalnie
a tam biedny Poradzi sobie! Duży z niego chłopbiedny zaraz później ma badanie nasienia
pod kątem PCOS dziś jestem jakimś ćwierć mózgiemjesli testy cały cykl są ciemne to warto się przebadać pod kątem owulacji. No i przede wszystkim zrobić porządny monitoring u ginekologa czy w ogóle masz owulacje
napisałaś półprawdę, bo przebadanie się pod kątem owulacji to moim zdaniem monitoringpod kątem PCOS dziś jestem jakimś ćwierć mózgiem
półprawda brzmi dobrzenapisałaś półprawdę, bo przebadanie się pod kątem owulacji to moim zdaniem monitoring
No właśnie lekarz nic o tym nie wspomniał nawet, powiedział, że jeśli za jakiś czas się nie uda to będziemy myśleć na dzień przed spodziewaną owulacja zrobiłam progesteron wynik był 0,986. To chyba prawidłowy wynik według normy?jesli testy cały cykl są ciemne to warto się przebadać pod kątem owulacji. No i przede wszystkim zrobić porządny monitoring u ginekologa czy w ogóle masz owulacje
Mnie zawsze bolały 1 dzień przed @ i w mojej pseudociąży było identycznie i ból się utrzymywał jescze długo po MTXMnie natomiast nigdy piersi nie bolą przed okresem... I to było dla mnie dziwne, bo dzień przed pozytywna beta sutki zaczęły mega boleć i tak jest do teraz i może piersi są bardziej jędrne
Owulacja to jakaś choroba ? Jak sie to diagnozuje ? Leczy sie to?jesli testy cały cykl są ciemne to warto się przebadać pod kątem owulacji. No i przede wszystkim zrobić porządny monitoring u ginekologa czy w ogóle masz owulacje
No wyglada fajnie, za 2 dni jakiś teścik 10 ulmHej dziewczyny
Co powiecie na ten wykres? Pierwszy raz mam taki spadek i skok w 8dpo