reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
J
Hej dziewczyny, wracam z wynikami bety z dziś, wciąż nie mogę w to uwierzyć! 💖 zrobiłam jeszcze TSH i proga, powiedzcie mi czy prog nie jest za wysoki? Czy mam iść w poniedziałek skonsultować wynik TSH? Biorę euthyrox 37,5 ale może trzeba zwiększyć dawkę bo miałam 2,4 na początku miesiaca, tydzień później 3,2 a teraz jest 3,6… będę wdzięczna za wasza pomoc ☺️
Ja nie pomogę, ale gratuluję i trzymam kciuki za przyrost 🤞

Rany, już oczywiście przeczytałam w necie, że wysoki progesteron w ciąży może być spowodowany zaśniadem groniastym... @Zazuu podzielisz się proszę Twoją wiedzą? Czy jest to powód do zmartwień?

moja wiedza jest taka, że 40 to całkiem przeciętny progesteron 😉
dziękuje ci, trochę mnie uspokoiłaś 💛ale pójdę i tak w poniedziałek do rodzinnej bo TSH trzeba zbić. wyczytałam jeszcze ze powodem takiego proga może być tez ciąża bliźniacza 🙈 albo po prostu wydzielanie skokowe i złapałam go w momencie jak był wyrzut

ja chciałam poczekać do wyników bety a najlepiej do sprawdzenia przyrostu 🙈 @Kamilad jak samopoczucie ? Kiedy powtarzasz przyrost ?
Ogólnie dobrze się czuje, boli mnie brzuch, piersi i wieczorem odpadam... W pon lecę na betę i proga, mam nadzieję że beta będzie już 3 cyfrowa i prog się rozkręci to się trochę uspokoję, bo na razie nie czuje że jestem w ciąży... A jak Twoje samopoczucie? Kiedy robisz przyrost?

reklama
Do góry