reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
zobaczysz, że teraz będzie ok i założysz wątek 😁😎 A jak już założysz styczniowe mamuśki to będziesz Nas werbować 😝
Hehe ja się nie nadaje na bycie założycielem i ogarniaczem wątku, raczej za mało się udzielam żeby się podjąć takiego wyzwania 😃 ale jak będzie tak jak mówisz, to z chęcią Was wszystkie tam zwerbuje ❤️

reklama
no czyli nie wiesz kiedy i czy w ogóle miałaś owulacje więc test może być wiarygodny i za 2 tygodnie
Testy owu zawsze wychodzą tak samo ciemne,.żadnej różnicy dlatego w nie nie wierzę, byłam miesiąc temu na wizycie u lekarza zrobił USG i kazał dalej próbować bo jest wszystko ok. W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu a teraz to wszystko jakieś inne, miesiączka też. Załamka normalnie😥

Do góry