reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja czułam że coś wyjdzie bo od wczoraj mega bolą mnie sutki... Na okres nigdy tak nie miałam, no ale z takim wynikiem niestety wszystko może się wydarzyć :( ale tak czy siak mój mąż ma dzielnych żołnierzy że tyle dni przeżyli na placu boju 😂
Trzymam kciuki za przyrost. Wiem, że ciężko Ci być dobrej myśli, tyle obaw, ale ja i tak przesyłam moc pozytywnej energii ❤️❤️❤️

dokładnie tak . @Kamilad w sobotę powtórz betę i dopiero się martw. Na tą chwilę zero stresu, zero smutków 🙂 jak to wczoraj gdzieś przeczytałam, przecież beta też od zera startuje 🙂
Wiem że od 0 startuje, ale ja przy każdym biochemie mialam wibracje/skórcze macicy i od rana mam dokładnie to samo... Także nastawiam się na kolejną lipę... Śmieszne że zachodzę co cykl i to można powiedzieć że praktycznie z powietrza, bo albo złoty strzał albo plemniki wytrzymują 5 dni, a zagnieździć się nic nie chce...

Wiem że od 0 startuje, ale ja przy każdym biochemie mialam wibracje/skórcze macicy i od rana mam dokładnie to samo... Także nastawiam się na kolejną lipę... Śmieszne że zachodzę co cykl i to można powiedzieć że praktycznie z powietrza, bo albo złoty strzał albo plemniki wytrzymują 5 dni, a zagnieździć się nic nie chce...
a kiedy powinnaś dostać okres?

Coś chyba ominęłam, dlaczego nie cieszysz się z bety, wskazujacej ciążę???? 😱😱😱
Bo 3 biochemy w ciągu ostatnich 4 cykli za mną, każdy zaczynał się od bety mniej niż 10. Wiec tym razem i tak duży wynik... No i wyszla mi trombofilia, wizytę u gina mam za tyg, u hematologa za 2 tyg czyli jestem bez leków stad taka reakcja 😩

A ja doskonale rozumiem Twój brak entuzjazmu i lęk bo każda, która straciła ciążę zawsze będzie miała te obawy. Łatwo jest mówić "wszystko musi być dobrze" jak się nie doświadczyło boleśnie, że to wcale nie prawda i nic nie musi być dobrze.
Wierzę, że tym razem wyczerpałaś już limit i będzie piękny cud, ale gdyby tak się nie stało uważam, że powinnaś mocno skupić siena badaniach. Gdyby to był kolejny z rzędu biochem to to już nie jest przypadek i jest jakaś przyczyna

reklama
Do góry