reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

wiesz ze jedna bedxie miała taka 6 dpo a druga 11 i obie sytuacje będą ok. Nie katuj się
Kurde jak mnie tak sparaliżowało, to jak się nie katować 😱🥺 proga miałam już dwa razy badanego w tym cyklu, raz myślałam że jest 7dpo a było 2dpo i był 8,39 a drugi raz 6dpo był 14 więc wydaje mi się że bez szału ale i bez tragedii, ale dla spokoju też sprawdzę jutro

reklama
Kurde jak mnie tak sparaliżowało, to jak się nie katować 😱🥺 proga miałam już dwa razy badanego w tym cyklu, raz myślałam że jest 7dpo a było 2dpo i był 8,39 a drugi raz 6dpo był 14 więc wydaje mi się że bez szału ale i bez tragedii, ale dla spokoju też sprawdzę jutro
Istotniejsze jest tutaj jak ten progesteron zgrywa się z beta

Dziewczyny ja od dzis stałam się bezrobotna 😂 ale nie przejmuje sie będę miała więcej czasu na staranie się o ciąże 🤣 i dzis pierwszy raz wzięłam progesteron i tak szczerze powiem nie wiem czy to wina pogody czy leku ale przez pare godzić czułam sie taka słaba 🙋🏼‍♀️

Dziewczyny ja od dzis stałam się bezrobotna 😂 ale nie przejmuje sie będę miała więcej czasu na staranie się o ciąże 🤣 i dzis pierwszy raz wzięłam progesteron i tak szczerze powiem nie wiem czy to wina pogody czy leku ale przez pare godzić czułam sie taka słaba 🙋🏼‍♀️
ja tak miałam jak brałam progesteron besins. Od razu po nim miałam omdlenia

Gratuluje tym, które ujrzały kreski.

U mnie poza tym wczorajszym plamieniem brak jakichkolwiek oznak, że okres nadejdzie.

Dwa testy zrobione (wyszły negatywne), jeszcze rano zrobię…. Ale obawiam się ze nic z tego.

Pocę się i czuje się „inaczej”, ale to chyba nie to :-/
Liczyłam naprawdę, że zobaczę chociaż cień cienia…

Oby już było rano… to już będzie ostateczny test :-(

reklama
Do góry