reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

wiesz ze jedna bedxie miała taka 6 dpo a druga 11 i obie sytuacje będą ok. Nie katuj się
Kurde jak mnie tak sparaliżowało, to jak się nie katować 😱🥺 proga miałam już dwa razy badanego w tym cyklu, raz myślałam że jest 7dpo a było 2dpo i był 8,39 a drugi raz 6dpo był 14 więc wydaje mi się że bez szału ale i bez tragedii, ale dla spokoju też sprawdzę jutro

reklama
Kurde jak mnie tak sparaliżowało, to jak się nie katować 😱🥺 proga miałam już dwa razy badanego w tym cyklu, raz myślałam że jest 7dpo a było 2dpo i był 8,39 a drugi raz 6dpo był 14 więc wydaje mi się że bez szału ale i bez tragedii, ale dla spokoju też sprawdzę jutro
Istotniejsze jest tutaj jak ten progesteron zgrywa się z beta

Dziewczyny ja od dzis stałam się bezrobotna 😂 ale nie przejmuje sie będę miała więcej czasu na staranie się o ciąże 🤣 i dzis pierwszy raz wzięłam progesteron i tak szczerze powiem nie wiem czy to wina pogody czy leku ale przez pare godzić czułam sie taka słaba 🙋🏼‍♀️

Dziewczyny ja od dzis stałam się bezrobotna 😂 ale nie przejmuje sie będę miała więcej czasu na staranie się o ciąże 🤣 i dzis pierwszy raz wzięłam progesteron i tak szczerze powiem nie wiem czy to wina pogody czy leku ale przez pare godzić czułam sie taka słaba 🙋🏼‍♀️
ja tak miałam jak brałam progesteron besins. Od razu po nim miałam omdlenia

Gratuluje tym, które ujrzały kreski.

U mnie poza tym wczorajszym plamieniem brak jakichkolwiek oznak, że okres nadejdzie.

Dwa testy zrobione (wyszły negatywne), jeszcze rano zrobię…. Ale obawiam się ze nic z tego.

Pocę się i czuje się „inaczej”, ale to chyba nie to :-/
Liczyłam naprawdę, że zobaczę chociaż cień cienia…

Oby już było rano… to już będzie ostateczny test :-(

reklama
Do góry