reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja czułam że coś wyjdzie bo od wczoraj mega bolą mnie sutki... Na okres nigdy tak nie miałam, no ale z takim wynikiem niestety wszystko może się wydarzyć :( ale tak czy siak mój mąż ma dzielnych żołnierzy że tyle dni przeżyli na placu boju 😂
Trzymam kciuki za przyrost. Wiem, że ciężko Ci być dobrej myśli, tyle obaw, ale ja i tak przesyłam moc pozytywnej energii ❤️❤️❤️

dokładnie tak . @Kamilad w sobotę powtórz betę i dopiero się martw. Na tą chwilę zero stresu, zero smutków 🙂 jak to wczoraj gdzieś przeczytałam, przecież beta też od zera startuje 🙂
Wiem że od 0 startuje, ale ja przy każdym biochemie mialam wibracje/skórcze macicy i od rana mam dokładnie to samo... Także nastawiam się na kolejną lipę... Śmieszne że zachodzę co cykl i to można powiedzieć że praktycznie z powietrza, bo albo złoty strzał albo plemniki wytrzymują 5 dni, a zagnieździć się nic nie chce...

Wiem że od 0 startuje, ale ja przy każdym biochemie mialam wibracje/skórcze macicy i od rana mam dokładnie to samo... Także nastawiam się na kolejną lipę... Śmieszne że zachodzę co cykl i to można powiedzieć że praktycznie z powietrza, bo albo złoty strzał albo plemniki wytrzymują 5 dni, a zagnieździć się nic nie chce...
a kiedy powinnaś dostać okres?

Coś chyba ominęłam, dlaczego nie cieszysz się z bety, wskazujacej ciążę???? 😱😱😱
Bo 3 biochemy w ciągu ostatnich 4 cykli za mną, każdy zaczynał się od bety mniej niż 10. Wiec tym razem i tak duży wynik... No i wyszla mi trombofilia, wizytę u gina mam za tyg, u hematologa za 2 tyg czyli jestem bez leków stad taka reakcja 😩

A ja doskonale rozumiem Twój brak entuzjazmu i lęk bo każda, która straciła ciążę zawsze będzie miała te obawy. Łatwo jest mówić "wszystko musi być dobrze" jak się nie doświadczyło boleśnie, że to wcale nie prawda i nic nie musi być dobrze.
Wierzę, że tym razem wyczerpałaś już limit i będzie piękny cud, ale gdyby tak się nie stało uważam, że powinnaś mocno skupić siena badaniach. Gdyby to był kolejny z rzędu biochem to to już nie jest przypadek i jest jakaś przyczyna

reklama
Do góry