reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dzień dobry dziewczyny ! U mnie dziś temperatura tak poszybowała w gore, ze zdecydowałam się zrobić test, dwa dni przed planowana data, mój pierwszy w życiu pink i…. same zobaczcie 🙈 jestem 11dpo i zupełnie się nie spodziewałam tego, aż nie umiem uwierzyć bo mąż robił tydzień temu badania i morfologia nasienia wyszła 0%. Nie wiem czy badanie było przekłamane czy znalazł się jakiś wariat ale przez to ciężko mi uwierzyć i się jeszcze cieszyć, ale mówicie ze pinki nie kłamią no… 🥺 pierwsze zdjęcie z fleszem jest zrobione 2 min po teście a drugie już wyschnięty test

Załączniki

• IMG_0382.jpg
    IMG_0382.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 148
  • IMG_0383.jpg
    IMG_0383.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 143
Dzień dobry dziewczyny ! U mnie dziś temperatura tak poszybowała w gore, ze zdecydowałam się zrobić test, dwa dni przed planowana data, mój pierwszy w życiu pink i…. same zobaczcie 🙈 jestem 11dpo i zupełnie się nie spodziewałam tego, aż nie umiem uwierzyć bo mąż robił tydzień temu badania i morfologia nasienia wyszła 0%. Nie wiem czy badanie było przekłamane czy znalazł się jakiś wariat ale przez to ciężko mi uwierzyć i się jeszcze cieszyć, ale mówicie ze pinki nie kłamią no… 🥺 pierwsze zdjęcie z fleszem jest zrobione 2 min po teście a drugie już wyschnięty test
Gratulacje!!!

jak dla mnie fabryczna
Mam nadzieję ze jest tak jak mówisz chociaż powinnam dostać jutro @ a dzisiaj temp w górę ... Załączam wykres bo w tym miesiącu nie mam pewności kiedy ta owu była, natomiast seksy były tylko wtedy kiedy zaznaczone więc nie moze być ciąży 🥺

Załączniki

• Screenshot_2022-04-21-07-17-46-912_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2022-04-21-07-17-46-912_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    143,9 KB · Wyświetleń: 63
Gratulacje piękne krechy 🥰 pokaż wykres, jestem ciekawa :)

Mam nadzieję ze jest tak jak mówisz chociaż powinnam dostać jutro @ a dzisiaj temp w górę ... Załączam wykres bo w tym miesiącu nie mam pewności kiedy ta owu była, natomiast seksy były tylko wtedy kiedy zaznaczone więc nie moze być ciąży 🥺
a nie miałaś owu przypadkiem 4.04? Wtedy sexy mogłyby coś tam zadziałać 😉

(Nie)dziękuję za gratulacje - nie dowierzam i podchodzę z rezerwa do euforii przez te wyniki nasienia ale jestem jakoś dziwnie wewnątrz spokojna 🧿 najgorzej ze betę mogę zrobić jak coś dopiero w przyszłym tygodniu ale to będę już po terminie @ wiec moze nawet lepiej….Wrzucam wykres ☺️

Załączniki

• IMG_0386.jpg
    IMG_0386.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry