reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Ja też już się tak czuję,a to dopiero 4 cykl. Ale w tym cyklu jest inaczej, jest mi tak strasznie przykro 😪 W poprzednich to byłam hmm tak chwilowo zła. Teraz zaczynam myśleć, że nam się już nie uda i zrezygnujemy. Szukam plusów w sytuacji bez maluszka, a za chwilę tak mnie coś kłuje w sercu, bo jednak tak bardzo pragnę go mieć 😔
to ja dokładnie ten sam cykl starań co ty i @Mmiiaa - tez mam wrażenie ze psychicznie jest z miesiąca na miesiąc gorzej ale oswajam się z tym, ze zajście w ciąże nie jest proste i oczywiste. Aczkolwiek jak patrzyłam na noworodki w rodzinie i znajomych podczas świat, jak slysze wieści o nowych ciążach to czuje taki smutek nie do opisania, katuje się własnymi myślami a wiem ze to ani donikąd nie prowadzi ani nie robi mi dobrze…

reklama
to ja dokładnie ten sam cykl starań co ty i @Mmiiaa - tez mam wrażenie ze psychicznie jest z miesiąca na miesiąc gorzej ale oswajam się z tym, ze zajście w ciąże nie jest proste i oczywiste. Aczkolwiek jak patrzyłam na noworodki w rodzinie i znajomych podczas świat, jak slysze wieści o nowych ciążach to czuje taki smutek nie do opisania, katuje się własnymi myślami a wiem ze to ani donikąd nie prowadzi ani nie robi mi dobrze…
Niestety, teraz tak sie z siebie smieje jak w 1 cyklu pomyslalam jak to jeszcze nie jestem w ciąży?! 😅 W 2 serio jeszcze nie jestem? W 3 chyba to nie takie proste, a w 4 to naprawdę może potrwać. 🙄
Mi akurat obecność malych dzieci w rodzinie i u znajomych z pol roku temu uświadomiła że pragnę dziecka i w święta było miło się z nimi zobaczyć, przy dzieciach naprawde zapomnialam o tych problemach i smutku 🙂

Ooo to tak jak u mnie 💪 ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo 🙂 i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 🤣🤣 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka😤 no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest 😁 okres powinien pojawić się 27.04...
U mnie teoretycznie też ale zobaczymy

Dziewczyny tak was czytam i to nie do opisania jak człowiek czuje się tak samo :( tak strasznie do dupy. Ale podziwiam wszystkie które starają się i dążą do tego od długiego czasu, chyba żadna z nas nie myslala, ze to będzie tak trudne. Ja tu się ogromnie ciesze jak czytam wasze szczęśliwe historie, ale jednocześnie jak widzę komentarz : ja w pierwszym cyklu, ja w drugim, itp itd to mam taki wk**w wewnętrzny dlaczego nie ja ? Bo co ? 😭 to jest takie przygnębiające. Ja niby lubie testować ale przy tym moim szczęściu do cienie i fałszywych kresek to teraz jak sobie pomyśle o testowaniu to jeszcze bardziej mi smutno

reklama
Dziewczyny tak was czytam i to nie do opisania jak człowiek czuje się tak samo :( tak strasznie do dupy. Ale podziwiam wszystkie które starają się i dążą do tego od długiego czasu, chyba żadna z nas nie myslala, ze to będzie tak trudne. Ja tu się ogromnie ciesze jak czytam wasze szczęśliwe historie, ale jednocześnie jak widzę komentarz : ja w pierwszym cyklu, ja w drugim, itp itd to mam taki wk**w wewnętrzny dlaczego nie ja ? Bo co ? 😭 to jest takie przygnębiające. Ja niby lubie testować ale przy tym moim szczęściu do cienie i fałszywych kresek to teraz jak sobie pomyśle o testowaniu to jeszcze bardziej mi smutno
Ja jeszcze nigdy nie zobaczyłam dwóch kresek o które modlę się nieustannie, u mnie załamanie przychodzi pare dni przed @ jak test jest bielusi, płacz i wszystko naraz 🤷‍♀️ U nas jest problem ze partner pracuje na wyjazdach i odkąd się staramy to ciagle na płodne dni musi kombinować o wole i w święta mi pow ze on marzy abym już była w ciąży bo miałby spokój mógłby normalnie pracować 🤷‍♀️🤣

Do góry