reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Ooo to tak jak u mnie 💪 ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo 🙂 i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 🤣🤣 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka😤 no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest 😁 okres powinien pojawić się 27.04
Jak to dobrze słyszeć że nie tylko ja tak te testy robie 🤣

reklama
Mi niby tez troszkę smutno, ale jakoś zupełnie inaczej mi się w tym cyklu żyje ( a nie wegetuje) jak w tych ostatnich przy staraniach, mimo ze to były tylko 3 miechy. Jednak takiej sieki w głowie jak przez ostatnie tygodnie to nie miałam nigdy 🙊 ja tak z alko zaszalałam w niedziele ( lubelska pomarańczowa wjechała xd ) i wczoraj przy stole myślałam, ze łeb mi eksploduje 🤣🤣 dziś jeszcze delikatnie odczuwam 🤣
Łączę się w bólu, alkohol to zło 🙈

Mi niby tez troszkę smutno, ale jakoś zupełnie inaczej mi się w tym cyklu żyje ( a nie wegetuje) jak w tych ostatnich przy staraniach, mimo ze to były tylko 3 miechy. Jednak takiej sieki w głowie jak przez ostatnie tygodnie to nie miałam nigdy 🙊 ja tak z alko zaszalałam w niedziele ( lubelska pomarańczowa wjechała xd ) i wczoraj przy stole myślałam, ze łeb mi eksploduje 🤣🤣 dziś jeszcze delikatnie odczuwam 🤣
Ale człowiek głupi jest czasem xD jakbym wiedziała, że będę się tak czuć to bym nie tknęła nic xD
Też właśnie teraz odczuwam, że trochę wegetowałam. Cieszę się, że coś się zmienia i dzieje w moim życiu.

Ale człowiek głupi jest czasem xD jakbym wiedziała, że będę się tak czuć to bym nie tknęła nic xD
Też właśnie teraz odczuwam, że trochę wegetowałam. Cieszę się, że coś się zmienia i dzieje w moim życiu.
No głupi głupi 🤣 ale czasami chyba potrzebne jest takie odchamianie się 😀

Ja to miałam wrazenie, ze żyje obok tak się nakrecalam na każdy cykl i tak przeżywałam rozczarowanie, ze aż sama byłam w szoku i mówiłam sobie Boże dziewczyno co Ty robisz. Życie jest za krótkie by nim nie zyc

Ooo to tak jak u mnie 💪 ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo 🙂 i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 🤣🤣 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka😤 no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest 😁 okres powinien pojawić się 27.04...
To ja mam tak samo, jak zrobię test i nawet jest biały to milżej na sercu.
Jak ktoś mówi, ze takie robienie testów to nakręcanie sie to u mnie jest zupelnie odwrotnie - nie robiąc testu bym sobie wkręcała, ze może coś, a jak codziennie oglądam biel to nie mam co sobie wkręcać.

Ja też już się tak czuję,a to dopiero 4 cykl. Ale w tym cyklu jest inaczej, jest mi tak strasznie przykro 😪 W poprzednich to byłam hmm tak chwilowo zła. Teraz zaczynam myśleć, że nam się już nie uda i zrezygnujemy. Szukam plusów w sytuacji bez maluszka, a za chwilę tak mnie coś kłuje w sercu, bo jednak tak bardzo pragnę go mieć 😔

Ja też już się tak czuję,a to dopiero 4 cykl. Ale w tym cyklu jest inaczej, jest mi tak strasznie przykro 😪 W poprzednich to byłam hmm tak chwilowo zła. Teraz zaczynam myśleć, że nam się już nie uda i zrezygnujemy. Szukam plusów w sytuacji bez maluszka, a za chwilę tak mnie coś kłuje w sercu, bo jednak tak bardzo pragnę go mieć 😔
Kochana, 4 cykle to bardzo króciutko. Chociaż pamiętam, ze właśnie chyba jest większy zawód w tych pierwszych miesiącach bo się ma bardzo duże nadzieje. Im dalej w las tym są mniejsze niestety. Ale nie życzę Ci, zebyś doczekała takiego stażu jak ja :p nikomu nie życzę

reklama
Ja teraz jestem na początku 5, brak ciąży w 4 tez jakos o wiele mocniej przezylam, tak naprawde do teraz mi smutno i boje sie coraz bardziej, ze starania jeszcze dlugo potrwaja...

Do góry