Jak to dobrze słyszeć że nie tylko ja tak te testy robieOoo to tak jak u mnie ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest okres powinien pojawić się 27.04
reklama
Kamilad
Fanka BB :)
Łączę się w bólu, alkohol to złoMi niby tez troszkę smutno, ale jakoś zupełnie inaczej mi się w tym cyklu żyje ( a nie wegetuje) jak w tych ostatnich przy staraniach, mimo ze to były tylko 3 miechy. Jednak takiej sieki w głowie jak przez ostatnie tygodnie to nie miałam nigdy ja tak z alko zaszalałam w niedziele ( lubelska pomarańczowa wjechała xd ) i wczoraj przy stole myślałam, ze łeb mi eksploduje dziś jeszcze delikatnie odczuwam
Kylyyy1408
Matko boska piłam jakbym nigdy alkoholu na oczy nie widziała normalnie jakby mnie ktoś z buszu wypuścił wczoraj nic nie jadłam bo raz ze brak apetytu i wszystko mi stało na żołądku to dwa pustych kalorii tyle wyleciało, ze mówię oj nie trzeba się pilnowa棹czę się w bólu, alkohol to zło
L
Ladycarooo
Gość
Ale człowiek głupi jest czasem xD jakbym wiedziała, że będę się tak czuć to bym nie tknęła nic xDMi niby tez troszkę smutno, ale jakoś zupełnie inaczej mi się w tym cyklu żyje ( a nie wegetuje) jak w tych ostatnich przy staraniach, mimo ze to były tylko 3 miechy. Jednak takiej sieki w głowie jak przez ostatnie tygodnie to nie miałam nigdy ja tak z alko zaszalałam w niedziele ( lubelska pomarańczowa wjechała xd ) i wczoraj przy stole myślałam, ze łeb mi eksploduje dziś jeszcze delikatnie odczuwam
Też właśnie teraz odczuwam, że trochę wegetowałam. Cieszę się, że coś się zmienia i dzieje w moim życiu.
Kylyyy1408
No głupi głupi ale czasami chyba potrzebne jest takie odchamianie sięAle człowiek głupi jest czasem xD jakbym wiedziała, że będę się tak czuć to bym nie tknęła nic xD
Też właśnie teraz odczuwam, że trochę wegetowałam. Cieszę się, że coś się zmienia i dzieje w moim życiu.
Ja to miałam wrazenie, ze żyje obok tak się nakrecalam na każdy cykl i tak przeżywałam rozczarowanie, ze aż sama byłam w szoku i mówiłam sobie Boże dziewczyno co Ty robisz. Życie jest za krótkie by nim nie zyc
L
Ladycarooo
Gość
To ja mam tak samo, jak zrobię test i nawet jest biały to milżej na sercu.Ooo to tak jak u mnie ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest okres powinien pojawić się 27.04...
Jak ktoś mówi, ze takie robienie testów to nakręcanie sie to u mnie jest zupelnie odwrotnie - nie robiąc testu bym sobie wkręcała, ze może coś, a jak codziennie oglądam biel to nie mam co sobie wkręcać.
Ja też już się tak czuję,a to dopiero 4 cykl. Ale w tym cyklu jest inaczej, jest mi tak strasznie przykro W poprzednich to byłam hmm tak chwilowo zła. Teraz zaczynam myśleć, że nam się już nie uda i zrezygnujemy. Szukam plusów w sytuacji bez maluszka, a za chwilę tak mnie coś kłuje w sercu, bo jednak tak bardzo pragnę go miećAle człowiek głupi jest czasem xD jakbym wiedziała, że będę się tak czuć to bym nie tknęła nic xD
W 24dcPatrz tam patrz może to jeszcze nie stracony cykl, kojarzę że idziemy łeb w łeb to w którym dc dostałaś ,”?
L
Ladycarooo
Gość
Kochana, 4 cykle to bardzo króciutko. Chociaż pamiętam, ze właśnie chyba jest większy zawód w tych pierwszych miesiącach bo się ma bardzo duże nadzieje. Im dalej w las tym są mniejsze niestety. Ale nie życzę Ci, zebyś doczekała takiego stażu jak ja nikomu nie życzęJa też już się tak czuję,a to dopiero 4 cykl. Ale w tym cyklu jest inaczej, jest mi tak strasznie przykro W poprzednich to byłam hmm tak chwilowo zła. Teraz zaczynam myśleć, że nam się już nie uda i zrezygnujemy. Szukam plusów w sytuacji bez maluszka, a za chwilę tak mnie coś kłuje w sercu, bo jednak tak bardzo pragnę go mieć
reklama
Mmiiaa
Ja teraz jestem na początku 5, brak ciąży w 4 tez jakos o wiele mocniej przezylam, tak naprawde do teraz mi smutno i boje sie coraz bardziej, ze starania jeszcze dlugo potrwaja...Ja też już się tak czuję,a to dopiero 4 cykl. Ale w tym cyklu jest inaczej, jest mi tak strasznie przykro W poprzednich to byłam hmm tak chwilowo zła. Teraz zaczynam myśleć, że nam się już nie uda i zrezygnujemy. Szukam plusów w sytuacji bez maluszka, a za chwilę tak mnie coś kłuje w sercu, bo jednak tak bardzo pragnę go mieć
Podziel się: