reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
A ja dziś przedstawiam wielkie nic. 🤣 11dpo więc raczej już nic z tego nie będzie. Wczoraj zaczęły mnie boleć piersi i brzuch na dole (nie mam nigdy bólu piersi przed okresem- do okresu 4 dni) no ale to nie objaw ciąży jak widać po testach.

Załączniki

• 20220419_064609.jpg
    20220419_064609.jpg
    352,9 KB · Wyświetleń: 94
  • 20220419_064813.jpg
    20220419_064813.jpg
    230,9 KB · Wyświetleń: 93
Cześć kochana ! Wczoraj miałam te same przemyślenia, tak się ładnie zapowiadał kwiecień a ru teraz coś słabo leci :( oby laseczki nadrobiły. Co u Ciebie ? Jak samopoczucie ?
U mnie spoko, w miarę, trochę smutno się nie starać, ale jakoś chyba na ansze życie łóżkowe dobrze to wpłynęło.
A obecnie mam kac xD nigdy więcej nie tknę whisky

Hej kochane. Gratuluję dwóch kreseczek 😘 i trzymam kciuki za Wasze bety.
U mnie plamienie rozkręciło się w @, taką słabiutką, bardziej to taki śluz podbarwiony krwią, ale dziś już 3 dzień, więc chyba mogę to zacząć liczyć jako nowy cykl.

Mnie kwiecień też zrobił w..... 🤣

U mnie 21 dc . Złoty strzał by się przydał ale nie liczę na to . Z obserwacji jestem 7-8 dpo. Zobaczymy co to będzie
Ooo to tak jak u mnie 💪 ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo 🙂 i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 🤣🤣 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka😤 no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest 😁 okres powinien pojawić się 27.04...

Hej kochane. Gratuluję dwóch kreseczek 😘 i trzymam kciuki za Wasze bety.
U mnie plamienie rozkręciło się w @, taką słabiutką, bardziej to taki śluz podbarwiony krwią, ale dziś już 3 dzień, więc chyba mogę to zacząć liczyć jako nowy cykl.

Mnie kwiecień też zrobił w..... 🤣
Patrz tam patrz może to jeszcze nie stracony cykl, kojarzę że idziemy łeb w łeb to w którym dc dostałaś ,🙊”?

reklama
U mnie spoko, w miarę, trochę smutno się nie starać, ale jakoś chyba na ansze życie łóżkowe dobrze to wpłynęło.
A obecnie mam kac xD nigdy więcej nie tknę whisky
Mi niby tez troszkę smutno, ale jakoś zupełnie inaczej mi się w tym cyklu żyje ( a nie wegetuje) jak w tych ostatnich przy staraniach, mimo ze to były tylko 3 miechy. Jednak takiej sieki w głowie jak przez ostatnie tygodnie to nie miałam nigdy 🙊 ja tak z alko zaszalałam w niedziele ( lubelska pomarańczowa wjechała xd ) i wczoraj przy stole myślałam, ze łeb mi eksploduje 🤣🤣 dziś jeszcze delikatnie odczuwam 🤣

Do góry