Marcia9426
Początkująca w BB
Maj będzie nasz dziewczyny!! Trzymam za nas kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć kochana ! Wczoraj miałam te same przemyślenia, tak się ładnie zapowiadał kwiecień a ru teraz coś słabo leci oby laseczki nadrobiły. Co u Ciebie ? Jak samopoczucie ?HALO HALO! Co tam u Was moje dziewczyny?
Szczerze mówiąc zajrzałam tu z nadzieją że dużo kresek bedzie na 1 stronie a tu trochę smutno
U mnie spoko, w miarę, trochę smutno się nie starać, ale jakoś chyba na ansze życie łóżkowe dobrze to wpłynęło.Cześć kochana ! Wczoraj miałam te same przemyślenia, tak się ładnie zapowiadał kwiecień a ru teraz coś słabo leci oby laseczki nadrobiły. Co u Ciebie ? Jak samopoczucie ?
To tak jak u mnie .. oczywiście z rana jadę testy ciążowe ale czysta bielU mnie 21 dc . Złoty strzał by się przydał ale nie liczę na to . Z obserwacji jestem 7-8 dpo. Zobaczymy co to będzie
Ooo to tak jak u mnie ja prawdopodobnie miałam owulację 12.04 więc dziś 7 dpo i oczywiście codziennie robię sobie testy, dziś już 3 to jest choroba... Psychiatryk już niebawem... Ale cóż... Jakoś mi lżej jak je wykonam haha, mimo że biel czysciutka no nic... Jeszcze trochę czasu zostało ,więc nadzieja jeszcze jest okres powinien pojawić się 27.04...U mnie 21 dc . Złoty strzał by się przydał ale nie liczę na to . Z obserwacji jestem 7-8 dpo. Zobaczymy co to będzie
Patrz tam patrz może to jeszcze nie stracony cykl, kojarzę że idziemy łeb w łeb to w którym dc dostałaś ,”?Hej kochane. Gratuluję dwóch kreseczek i trzymam kciuki za Wasze bety.
U mnie plamienie rozkręciło się w @, taką słabiutką, bardziej to taki śluz podbarwiony krwią, ale dziś już 3 dzień, więc chyba mogę to zacząć liczyć jako nowy cykl.
Mnie kwiecień też zrobił w.....
Mi niby tez troszkę smutno, ale jakoś zupełnie inaczej mi się w tym cyklu żyje ( a nie wegetuje) jak w tych ostatnich przy staraniach, mimo ze to były tylko 3 miechy. Jednak takiej sieki w głowie jak przez ostatnie tygodnie to nie miałam nigdy ja tak z alko zaszalałam w niedziele ( lubelska pomarańczowa wjechała xd ) i wczoraj przy stole myślałam, ze łeb mi eksploduje dziś jeszcze delikatnie odczuwamU mnie spoko, w miarę, trochę smutno się nie starać, ale jakoś chyba na ansze życie łóżkowe dobrze to wpłynęło.
A obecnie mam kac xD nigdy więcej nie tknę whisky