Ja też taki ból miałam w 18 DC tyle że w prawym jajniku do dziś już się nie pojawił. Jedynie takie delikatne ciągnięcie w pachwinach i wczoraj żywa plama krwi na papierze. Dziś już czysto. Czekamy na dzień miesiączki ale oczywiście test wykonam za parę dni i takDziewczyny straszny ból na dole jak na okres po lewej stronie Janika . Masakra dzis 20DC. Tydzień temu dokładnie byłam tuż przed owulacja mówiła mi ginekolog. Co myślicie ?
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Tez dostrzegam cos cieniutkiego, ale wiem, ze te fabryczne tez często tak sie wybarwiają i dają nadzieję, trzymam kciuki w dniu @ niech będzie wyraźna 2 kreseczka ✌✌✌Życzę, żeby ten bardzo lekki prześwit okazał się ta wymarzoną kreską.
królowa_kresek😉🙃
U mnie ogilnie od początku tego 7 dniowego czasu plodnego pobolewalo podbrzusze, nawet trudno bylo mi rozroznic strone, a to co mnie najbardziej zainteresowało to jednorazowe rozowe nie brunatne zabarwienie śluzu 13.04 i dlatego stawiam, na to ze tego dnia pik był pozytywny z rana o 7 i przez caly dzien jeszcze ze 4 testy zrobilam a wieczorem to zabarwienie różowe po 19 to byla owulacja, ale to tylko moje niemydyczne spostrzeżenie i oczekiwanie.
Ja też taki ból miałam w 18 DC tyle że w prawym jajniku do dziś już się nie pojawił. Jedynie takie delikatne ciągnięcie w pachwinach i wczoraj żywa plama krwi na papierze. Dziś już czysto. Czekamy na dzień miesiączki ale oczywiście test wykonam za parę dni i tak
Zobaczymy co mi to przyniesie, noe liczę na zbyt wiele bo tylko 4 razy seksik byl przed 13 i w dniu.
Puchatymis
To ja mam dzisiaj jakaś depresje chce już jutro i szykuje się cały tydzień pracy wiec się zajmę czymś innym w końcu. Ale humoru nie mam za grosz a Wy jak nastroje ?
Puchatymis
Dużo nas w tym miesiącu plamiłoU mnie ogilnie od początku tego 7 dniowego czasu plodnego pobolewalo podbrzusze, nawet trudno bylo mi rozroznic strone, a to co mnie najbardziej zainteresowało to jednorazowe rozowe nie brunatne zabarwienie śluzu 13.04 i dlatego stawiam, na to ze tego dnia pik był pozytywny z rana o 7 i przez caly dzien jeszcze ze 4 testy zrobilam a wieczorem to zabarwienie różowe po 19 to byla owulacja, ale to tylko moje niemydyczne spostrzeżenie i oczekiwanie.
Zobaczymy co mi to przyniesie, noe liczę na zbyt wiele bo tylko 4 razy seksik byl przed 13 i w dniu.
królowa_kresek😉🙃
@Puchatymis u mnie humor fatalny, mam nerwy na wszystko,czuje się jakbym miała za chwilę okres dostać.
Ja mam taki nawet nawet humor, staram się myśleć pozytywnie i nie dać się zwariować aczkolwiek lekki strresik jest, tym bardziej po tym śladzie krwi na papierze no ale zobaczymy... Też bym już bardzo chciała być w okolicach okresu żeby przekonać się czy udało się czy nie... A tak te dni mi wolno lecą i ciągle czekam na te chociażby 9 dpo żeby już bardziej wiarygodny wynik wyszedł i tak jutro rano zrobię test, mam ich tyle że mogę po 10 dziennie robić
reklama
Matylda.<3
mam to samo :-( w domu atmosfera ze siekierę można w powietrzu zawiesić.To ja mam dzisiaj jakaś depresje chce już jutro i szykuje się cały tydzień pracy wiec się zajmę czymś innym w końcu. Ale humoru nie mam za grosz a Wy jak nastroje ?
Podziel się: