reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Wygląda na niski progesteron. Implantacja nie następuje po pozytywnym teście.
Jeżeli jest plamienie implantacyjne to po ok 48h test wyjdzie pozytywny. Jeśli test jest negatywny kilka dni po plamieniu to nie było to plamienie implantacyjne .
Tzn to było 3 dni temu a test dziś taki
DD2453E5-B784-42BE-9BBB-0004161EC379.png

reklama
Ja sobie nie przypominam plamienia implantacyjnego wcale, brak miesiaczki, senność, wymioty i test pozytywy i tyle.
Tak samo było u mnie z trzema ciążami.
Ja mam 4 dni do @
Ból miesiączkowy się pojawił i dalej różowo ale tylko przy podcieraniu, wkładka czysta. Do wieczora na bank się rozkręci ta wredna @.
Maj to taki piękny miesiąc, lepsza energia już powoli mnie ogarnia, więc czekam na rozbujanie @ i zacznę liczyć nowy cykl.

Dziewczyny straszny ból na dole jak na okres po lewej stronie Janika . Masakra dzis 20DC. Tydzień temu dokładnie byłam tuż przed owulacja mówiła mi ginekolog. Co myślicie ?

reklama
Dziewczyny straszny ból na dole jak na okres po lewej stronie Janika . Masakra dzis 20DC. Tydzień temu dokładnie byłam tuż przed owulacja mówiła mi ginekolog. Co myślicie ?
O a to zaś przerabiałam w 18 dc xdd nic bo trzeba czekać. Ja to już wgl oleje narazie testowanie albo pójdę na bete za pare dni i tyle. Człowiek tak bardzo chce ze aż za dużo o tym myśli

Do góry