reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dziewczyny straszny ból na dole jak na okres po lewej stronie Janika . Masakra dzis 20DC. Tydzień temu dokładnie byłam tuż przed owulacja mówiła mi ginekolog. Co myślicie ?
Ja też taki ból miałam w 18 DC tyle że w prawym jajniku 😊 do dziś już się nie pojawił. Jedynie takie delikatne ciągnięcie w pachwinach i wczoraj żywa plama krwi na papierze. Dziś już czysto. Czekamy na dzień miesiączki ale oczywiście test wykonam za parę dni i tak 🫣😁

reklama

Ja też taki ból miałam w 18 DC tyle że w prawym jajniku 😊 do dziś już się nie pojawił. Jedynie takie delikatne ciągnięcie w pachwinach i wczoraj żywa plama krwi na papierze. Dziś już czysto. Czekamy na dzień miesiączki ale oczywiście test wykonam za parę dni i tak 🫣😁
U mnie ogilnie od początku tego 7 dniowego czasu plodnego pobolewalo podbrzusze, nawet trudno bylo mi rozroznic strone, a to co mnie najbardziej zainteresowało to jednorazowe rozowe nie brunatne zabarwienie śluzu 13.04 i dlatego stawiam, na to ze tego dnia pik był pozytywny z rana o 7 i przez caly dzien jeszcze ze 4 testy zrobilam a wieczorem to zabarwienie różowe po 19 to byla owulacja, ale to tylko moje niemydyczne spostrzeżenie i oczekiwanie. 😁😂🤔
Zobaczymy co mi to przyniesie, noe liczę na zbyt wiele bo tylko 4 razy seksik byl przed 13 i w dniu.

To ja mam dzisiaj jakaś depresje 😩😩 chce już jutro i szykuje się cały tydzień pracy wiec się zajmę czymś innym w końcu. Ale humoru nie mam za grosz 😅 a Wy jak nastroje ?

U mnie ogilnie od początku tego 7 dniowego czasu plodnego pobolewalo podbrzusze, nawet trudno bylo mi rozroznic strone, a to co mnie najbardziej zainteresowało to jednorazowe rozowe nie brunatne zabarwienie śluzu 13.04 i dlatego stawiam, na to ze tego dnia pik był pozytywny z rana o 7 i przez caly dzien jeszcze ze 4 testy zrobilam a wieczorem to zabarwienie różowe po 19 to byla owulacja, ale to tylko moje niemydyczne spostrzeżenie i oczekiwanie. 😁😂🤔
Zobaczymy co mi to przyniesie, noe liczę na zbyt wiele bo tylko 4 razy seksik byl przed 13 i w dniu.
Dużo nas w tym miesiącu plamiło 😱

Ogólnie moje testy wygladają tak. Humor oki wyczekuje czasu, kiedy będę mogla zatestować, strasznie mi się czas ciągnie.

Załączniki

• InCollage_20220418_152845268.jpg
    InCollage_20220418_152845268.jpg
    964,6 KB · Wyświetleń: 84
Ja mam taki nawet nawet humor, staram się myśleć pozytywnie i nie dać się zwariować aczkolwiek lekki strresik jest, tym bardziej po tym śladzie krwi na papierze 🫣 no ale zobaczymy... Też bym już bardzo chciała być w okolicach okresu żeby przekonać się czy udało się czy nie... A tak te dni mi wolno lecą i ciągle czekam na te chociażby 9 dpo żeby już bardziej wiarygodny wynik wyszedł ☺️ i tak jutro rano zrobię test, mam ich tyle że mogę po 10 dziennie robić 😅

reklama
Do góry