reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja też czekam na swoją paczkę z testami pink 😍 a póki co jeszcze wykorzystam resztki z poprzednich zapasów 😂
Powiedzcie czy któraś z Was używała babycheck tego z krwi ? 🤔 Bo jeden taki posiadam i zastanawiam się czy warto robić sobie nadzieję że to faktycznie działa

Ja też czekam na swoją paczkę z testami pink 😍 a póki co jeszcze wykorzystam resztki z poprzednich zapasów 😂
Powiedzcie czy któraś z Was używała babycheck tego z krwi ? 🤔 Bo jeden taki posiadam i zastanawiam się czy warto robić sobie nadzieję że to faktycznie działa
Osobiście nie używałam, ale gdzies tutaj na formu przewijał się wątek tego testu i laski pisały, ze słaby jest i fałszywie pozytywny wychodzi :/ ale ile ludzi tyle opinii, skoro masz to spróbuj ;)

zrób i wyrzuć od razu. Na tym forum było już kilkadziesiąt tych testów i KAŻDY był pozytywny, a chyba nigdy nie było ciąży 😂 to jest jeszcze większe gowno niż nowa apka 😂

reklama
Do góry