Kamilad
Fanka BB :)
Ja nie wiedziałam od początku czyli od grudnia korzystam z przeglądarkiPowiedzcie, ze nie bylam jedyna osoba która nie wiedziała o aplikacji babyboom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie wiedziałam od początku czyli od grudnia korzystam z przeglądarkiPowiedzcie, ze nie bylam jedyna osoba która nie wiedziała o aplikacji babyboom
Jezu ja tez haha a apka to taka wygoda! Teraz patrzę na komunikat i se myśle kurde jaka apka, gdzie co jakJa nie wiedziałam od początku czyli od grudnia korzystam z przeglądarki
Ja tez nie wiedziałam ale dalej wyzywam normalnie z przeglądarki bo ki jakoś apka nie podpasowałaPowiedzcie, ze nie bylam jedyna osoba która nie wiedziała o aplikacji babyboom
I dobrze, mniej zaboli zmiana aplikacji jak się z niej nie korzystałoJezu ja tez haha a apka to taka wygoda! Teraz patrzę na komunikat i se myśle kurde jaka apka, gdzie co jak
to ile tych testow? Brawo!Dotarło
Aaaa po 4 z każdego ale szybko chowam bo jak stary zobaczy to mu jajca do kolan opadnąto ile tych testow? Brawo!
hahah! Ja wczoraj zamówiłam 10 pinkow tych po 1.88 skoro juz płacić za wysyłkę to trzeba brać konkrety dzisiaj dwa przyjdą nordtesty i jeszcze w szafce trzy pinki będziemy mogły ramkę zrobić z tych testów jak tylko wyjdą piękne babaAaaa po 4 z każdego ale szybko chowam bo jak stary zobaczy to mu jajca do kolan opadną
ja odkryłam niedawnoPowiedzcie, ze nie bylam jedyna osoba która nie wiedziała o aplikacji babyboom
No a co, codziennie se będę robić na poprawę humorku przed robotahahah! Ja wczoraj zamówiłam 10 pinkow tych po 1.88 skoro juz płacić za wysyłkę to trzeba brać konkrety dzisiaj dwa przyjdą nordtesty i jeszcze w szafce trzy pinki będziemy mogły ramkę zrobić z tych testów jak tylko wyjdą piękne baba