reklama
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Wpiszcie mi negatyw... Wczoraj wylądowałam na sorze (spędziłam tam 6h a i tak wyszłam wiedząc to samo co wtedy kiedy przyszłam) miałam tomograf i musieli zrobić hcg i ujemne więc ciąży brak czekam na okres
pluto_nova
Moderator
ojeju, a co się stało?Wpiszcie mi negatyw... Wczoraj wylądowałam na sorze (spędziłam tam 6h a i tak wyszłam wiedząc to samo co wtedy kiedy przyszłam) miałam tomograf i musieli zrobić hcg i ujemne więc ciąży brak czekam na okres
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Okropny ból głowy, aż płakałam do tego zawroty głowy, mdlowsci, ból podbrzusza, tem 35.5°C i dziwne skurcze mięśniojeju, a co się stało?
pluto_nova
Moderator
mam nadzieję, że już wszystko ok i wracasz do zdrowiaOkropny ból głowy, aż płakałam do tego zawroty głowy, mdlowsci, ból podbrzusza, tem 35.5°C i dziwne skurcze mięśni
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Okropny ból głowy, aż płakałam do tego zawroty głowy, mdlowsci, ból podbrzusza, tem 35.5°C i dziwne skurcze mięśniojeju, a co się stało?
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Tak już czuje się dobrze ale nadal nie wiem co mi było o wszystkie badania idealne aby podwyższona glukoza a zjadłam 2 kostki czekolady przed wyjazdem na sor bo chciałam podnieść trochę tempersturemam nadzieję, że już wszystko ok i wracasz do zdrowia
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Kochana jeśli będzie się to powtarzać może warto iść w kierunku migreny. Brzmi banalnie ale to coś strasznego. Aktualnie mam ja w uśpionym stadium od 2 lat, ale przed rozpoczęciem pandemii myślałam, ze dosłownie umrę. Pierwszy epizod był bardzo podobny do Twojego ( oczywiście tfu oby u Ciebie było jednorazowe!) później doszedł, światłowstręt i bardzo duża wrażliwość na dźwięk. Miałam rolety spuszczone w domu 24h/24 a narzeczony mówił do mnie szeptem bo inaczej nie szło ze mną rozmawiać. Dziś funkcjonuje normalnie, pamiętaj jesli coś się powtórzy nie lekceważ. Oby u Ciebie był to jednorazowy problemTak już czuje się dobrze ale nadal nie wiem co mi było o wszystkie badania idealne aby podwyższona glukoza a zjadłam 2 kostki czekolady przed wyjazdem na sor bo chciałam podnieść trochę tempersture
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Dziękuję będę miała w pamięci
Kochana jeśli będzie się to powtarzać może warto iść w kierunku migreny. Brzmi banalnie ale to coś strasznego. Aktualnie mam ja w uśpionym stadium od 2 lat, ale przed rozpoczęciem pandemii myślałam, ze dosłownie umrę. Pierwszy epizod był bardzo podobny do Twojego ( oczywiście tfu oby u Ciebie było jednorazowe!) później doszedł, światłowstręt i bardzo duża wrażliwość na dźwięk. Miałam rolety spuszczone w domu 24h/24 a narzeczony mówił do mnie szeptem bo inaczej nie szło ze mną rozmawiać. Dziś funkcjonuje normalnie, pamiętaj jesli coś się powtórzy nie lekceważ. Oby u Ciebie był to jednorazowy problem
reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
Powiedzcie, ze nie bylam jedyna osoba która nie wiedziała o aplikacji babyboom
Podziel się: