reklama
L
Ladycarooo
Gość
no mój to raz że hajs a dawa, ze po co się nakręcać no ale ja lubię robić testyA po co się ma denerwować ile pieniędzy wydaje jego już nawet promki nie przekonują no to cóż
Moja szwagierka np na odwrót- test by zrobiłą tlyko jak jej się okres mocno spóźni. Nienawidzi i jest chora jak musi zrobić test xD
L
Ladycarooo
Gość
Ale pamietaliście o warunkach tarnsportu?Pojechały chłopaki na badania, jak dobrze, że próbkę można pobrać w domu, a nie w jakimś tajnym pokoju
Kamilad
Fanka BB :)
Apropo, sikalaś dzisiaj na patyka?no mój to raz że hajs a dawa, ze po co się nakręcać no ale ja lubię robić testy
Moja szwagierka np na odwrót- test by zrobiłą tlyko jak jej się okres mocno spóźni. Nienawidzi i jest chora jak musi zrobić test xD
Helilo
tak jest, ciepło mająAle pamietaliście o warunkach tarnsportu?
Carmen2412
Ja lubię testować ale przez to co się dzieje wokół mnie ostatnio troszkę przerósł mnie fakt że znowu się nie udało. Cieszę się, że teraz okres płodny mam podczas urlopu bo może głowa będzie świeższa nie będzie stresów i zmęczenia po pracy. Liczę na ten cykl i to bardzo.
L
Ladycarooo
Gość
oczywiście. Bialutko, w dodatku pojawiłą się krew.Apropo, sikalaś dzisiaj na patyka?
Ja generalnie mam problem z plamieniami w drugiej fazie cyklu.
I teraz nie wiem czy to znó to czy już okres się rozkręca...
Moonstone
Moderator
Informujoczywiście. Bialutko, w dodatku pojawiłą się krew.
Ja generalnie mam problem z plamieniami w drugiej fazie cyklu.
I teraz nie wiem czy to znó to czy już okres się rozkręca...
MartaMarkry
tez dużo czytałam ze potrafi wyjść, mimo ze ciazy nie ma..Osobiście nie używałam, ale gdzies tutaj na formu przewijał się wątek tego testu i laski pisały, ze słaby jest i fałszywie pozytywny wychodzi :/ ale ile ludzi tyle opinii, skoro masz to spróbuj
reklama
Kylyyy1408
To tak jak moja psiuła, ma okres jak w zegarku dosłownie i pamietam jak raz jej się okres spóźnił o dzień to jak test miała zrobić to dramat taki, mimo, ze ciąży się jie bałano mój to raz że hajs a dawa, ze po co się nakręcać no ale ja lubię robić testy
Podziel się: