reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Hej dziewczyny! Pomóżcie swoim wzrokiem i doświadczeniem! Staramy się o bobasa i mam bardzo obfite miesiączki. Miesiączka przyszła o dwa dni wcześniej i była skąpa. W 3 dniu się zatrzymała na ponad 12h i powróciła. Jednak czuje że ten okres był inny od pozostałych. Wizyta na poniedziałek a mnie zezera od środka! Test wygląda następująco w 7 dniu cyklu. Co sądzicie?

Załączniki

• IMG_20220405_145756.jpg
    IMG_20220405_145756.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 99
Fakt rzadko się o tym słyszy. Żebyś wiedziala w jakim ja szoku byłam jak po raz poczułam moment owulacji, teraz to USG mi niepotrzebne 😂
Taaaak, ja zaczęłam dopiero po pierwszej ciąży czuć. Zawsze mnie muli jak na okres, jakieś delikatne kłucie jajnika ( bądź mocniej ) i jakiś delikatny ból piersi. Zdziwiłam się, że tak szybko czułam ale dzisiaj to już jestem pewna, że mnie odczucia nie myliły. No nic zostaje czekać na dalszą cześć wydarzeń 🙊

Laski, 6 dni do okresu. Ta beta ma prawo być tak niska, prawda? 😭❤️ Pierwszy test dodatni wyszedł wczoraj wieczoraj. Dzień wcześniej negatyw.. wiec beta chyba prawidłowa..dająca nadzieje?

Załączniki

• 319F3421-1923-4044-9347-9BD637A50646.jpeg
    319F3421-1923-4044-9347-9BD637A50646.jpeg
    3 MB · Wyświetleń: 166
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry