reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Laski, 6 dni do okresu. Ta beta ma prawo być tak niska, prawda? 😭❤️ Pierwszy test dodatni wyszedł wczoraj wieczoraj. Dzień wcześniej negatyw.. wiec beta chyba prawidłowa..dająca nadzieje?
Chyba dopiero przyrost po 48h prawdę Ci powie 😘✊ bo na tym etapie niestety może byc różnie, ale trzymam kciuki aby pięknie się rozkręciło 🤗🤞

a jak ten progesteron? Kompletnie się na nim nie znam.. napisałam do gin żeby oceniła i dała znać czy dupka wdrażamy (jestem po listopadowej stracie w 6tc)
No ja bym już trząchała lekarza na suplementację, Ale wiesz, ja tez nigdy nie byłam w ciąży tylko z tego co się orientuje z sytuacji które tu poznałam. Koniecznie beta z progiem za 48 godzin, wtedy już będzie wyraźnie widać tendencję.

@Patkase kochana ja niestety nie widze nic na tym teście. Dodatkowo ja kiedyś na nim miałam lekkąkreskę bez ciąży więc nie ufałabym im... Oczywiście trzymam kciuki, żeby Ci się udało jak najszybciej ale ja bym tu sobie wielkiej nadziei nie robiła. Powodzonka

reklama
Wszystko może ruszyć ze zdwojoną siłą, to sam początek. Tu są przedstawione normy ciążowe. Lekarz na pewno doradzi:) trzymamy kciuki!

Załączniki

• 098caf6d-88e9-464b-9e29-c95e62df4622.jpg
    098caf6d-88e9-464b-9e29-c95e62df4622.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 97
Do góry