Helilo
Fanka BB :)
jutro damDaj znac co o nich powie lekarz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro damDaj znac co o nich powie lekarz.
Ja pamietam, że miałam pare dni po owulacji prog 7 i lekarz mówił, że jak będzie 3 to będzie już super. Czy ktoś mi wyjaśni jakie są aktualne normy na dany okres ?Z tego co mi wiadomo to ten prog bez szału... Ale jak beta będzie rosła to i prog powinien się rozkręcić
@Serio wrzuciła post wyżej normy w ciąży. Prawidłowo prog powinien być min 20. Natomiast bez ciąży 7dpo jeżeli jest powyżej 10 to z dużym prawdopodobieństwem owulacja wystąpiła. Wartości poniżej mogą ale nie muszą wskazywać na niedomogę lutealna.Ja pamietam, że miałam pare dni po owulacji prog 7 i lekarz mówił, że jak będzie 3 to będzie już super. Czy ktoś mi wyjaśni jakie są aktualne normy na dany okres ?
U mnie w labo takie normy, ale jako ze to poczatek totalny to chyba może się rozkręcić. Czekam co powie lekarz, w razie wu mam nadzieje se rodzinny da recepte..
ginekolog powiedziała, ze taki wynik jest bardzo dobry. Zagnieżdżenie najprawdopodobniej dwa dni temu, powtórzyć za dwa dni i głowa do góry. Wizyta 20.04 zaplanowana już.Myślę że jak najbardziej jest szansa że się rozkręci za dwa dni będziesz miała wszystko jasne
mam nadzieje! Musi się rozkręcić! Musi!@MartaMarkry powtórz za 48h ale.mysle że pięknie się rozkreci i będzie bobas
a jak ten progesteron? Kompletnie się na nim nie znam.. napisałam do gin żeby oceniła i dała znać czy dupka wdrażamy (jestem po listopadowej stracie w 6tc)
Ja bym sprawdziła proga za 2 dni razem z beta.Progesteron do powtórki 13.04. Za 2 dni tylko beta. Trzymajcie kciuki dalej!