pluto_nova
Moderator
walczysz z ostrym cieniem mgły Masz w domu Pinka?Inny, najświeższy test. Dalej walczę z cieniami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
walczysz z ostrym cieniem mgły Masz w domu Pinka?Inny, najświeższy test. Dalej walczę z cieniami
Aż zarapowalam w myślach XDwalczysz z ostrym cieniem mgły Masz w domu Pinka?
doczytałam, masz Pinka i robisz go kutro rano. Proszę nie zaspaćwalczysz z ostrym cieniem mgły Masz w domu Pinka?
oo super ze ktoś jest w tym samym dniu co ja a jak długi cykl masz ? mi tez według aplikacji pokazuje owu dopiero na 18 dc ale aplikacji nie ufam, mierze temp no i dzisiaj nie dość ze niska to jeszcze śluz mam od rana jak białko jajka plus pozytywny test owu, wiec tym bardziej trzeba działać jakby to było dziśA propos ja dzisiaj też mam 14dc i o dziwo miałam dzisiaj mega spadek temp ale wierzyć mi się nie chce że to prawda, zakładam że to jakiś błąd pomiaru bo chooojowo dzisiaj spałam ale tak czy siak owu na dniach
Cykle mam 27-28 dni. Owu mi pokazuje na 18dc bo 4 moje ostanie cykle się nienaturalnie wydłużyly przez biochemy i teraz mi apka źle pokazuje.... Przeważnie owu mam 15-17dc+11 dni faza lutealna, mierze temp już od roku więc widzę dzisiaj też u mnie pojawiło się dużo płodnego śluz i było mi mokro z rana, ale testów owu nie robię więc dopiero po temp bede wiedziała że już jest po Trzymam kciuki za owocne działaniaoo super ze ktoś jest w tym samym dniu co ja a jak długi cykl masz ? mi tez według aplikacji pokazuje owu dopiero na 18 dc ale aplikacji nie ufam, mierze temp no i dzisiaj nie dość ze niska to jeszcze śluz mam od rana jak białko jajka plus pozytywny test owu, wiec tym bardziej trzeba działać jakby to było dziś
Coś jakby jestHej , Czy na drugim teście też widzicie lekki cień? Jak nie to sprowadźcie mnie na ziemię bo już mam zwidy .. heh . Dodam że jeszcze 4 dni do okresu i za dużo testów w domu ...Zobacz załącznik 1386620
Na moje oko na tym drugim teście coś przebija... A oba robione z tego samego moczu?Hej , Czy na drugim teście też widzicie lekki cień? Jak nie to sprowadźcie mnie na ziemię bo już mam zwidy .. heh . Dodam że jeszcze 4 dni do okresu i za dużo testów w domu ...Zobacz załącznik 1386620
Test robiony po południu bo rano nie zdążyłam . Jutro rano powtórzę i wtedy zobaczę..Coś jakby jest
Pierwszy wczoraj, położyłam dla porównania. Ten drugi robiłam dziś po pracy, bo rano nie zdążyłamNa moje oko na tym drugim teście coś przebija... A oba robione z tego samego moczu?
To trzymam kciuki za jutrzejszą powtórkęTest robiony po południu bo rano nie zdążyłam . Jutro rano powtórzę i wtedy zobaczę..
Pierwszy wczoraj, położyłam dla porównania. Ten drugi robiłam dziś po pracy, bo rano nie zdążyłam