reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
A propos ja dzisiaj też mam 14dc 😃 i o dziwo miałam dzisiaj mega spadek temp ale wierzyć mi się nie chce że to prawda, zakładam że to jakiś błąd pomiaru bo chooojowo dzisiaj spałam 🤷🏻‍♀️ ale tak czy siak owu na dniach
oo super ze ktoś jest w tym samym dniu co ja 😁 a jak długi cykl masz ? mi tez według aplikacji pokazuje owu dopiero na 18 dc ale aplikacji nie ufam, mierze temp no i dzisiaj nie dość ze niska to jeszcze śluz mam od rana jak białko jajka plus pozytywny test owu, wiec tym bardziej trzeba działać jakby to było dziś ✊🏼

oo super ze ktoś jest w tym samym dniu co ja 😁 a jak długi cykl masz ? mi tez według aplikacji pokazuje owu dopiero na 18 dc ale aplikacji nie ufam, mierze temp no i dzisiaj nie dość ze niska to jeszcze śluz mam od rana jak białko jajka plus pozytywny test owu, wiec tym bardziej trzeba działać jakby to było dziś ✊🏼
Cykle mam 27-28 dni. Owu mi pokazuje na 18dc bo 4 moje ostanie cykle się nienaturalnie wydłużyly przez biochemy i teraz mi apka źle pokazuje.... Przeważnie owu mam 15-17dc+11 dni faza lutealna, mierze temp już od roku więc widzę :) dzisiaj też u mnie pojawiło się dużo płodnego śluz i było mi mokro z rana, ale testów owu nie robię więc dopiero po temp bede wiedziała że już jest po 🤷🏻‍♀️ Trzymam kciuki za owocne działania ✊😃

Hej , Czy na drugim teście też widzicie lekki cień? Jak nie to sprowadźcie mnie na ziemię bo już mam zwidy .. heh . Dodam że jeszcze 4 dni do okresu i za dużo testów w domu ...
IMG_20220404_192611.jpg

reklama
Do góry