reklama
Z
zaz208622
Gość
jutro i w czwartekna razie starań się opanować.. ale jutro jadę na betę, czy jechać w środę?
Moonstone
Moderator
jutro! Jaka środa?!na razie starań się opanować.. ale jutro jadę na betę, czy jechać w środę?
MartaMarkry
Fanka BB :)
Kocham Was wszystkie pokolei, mówiłam już?
Mmiiaa
Ja bym nie wytrzymała i pojechala jutro, ale pewnie rozsadniej bedzie w srode masz jeszcze test żeby zrobić jutro?na razie starań się opanować.. ale jutro jadę na betę, czy jechać w środę?
MartaMarkry
mam 17 testówJa bym nie wytrzymała i pojechala jutro, ale pewnie rozsadniej bedzie w srode masz jeszcze test żeby zrobić jutro?
Carolina123
kurcze dziewczyny, to tylko ja jestem taką wariatką, że mam jeden i to kupiony przez męża podobno na promocjimam 17 testów
Hej, podczytuje was trochę, mogę się dołączyć? Jeśli tak to ja testuje 11.04 o ile do tego czasu okres nie przyjdzie (u mnie cykle loteria 30-35dni)
Mam już córkę z lipca 2020, traf w 2-gim msc starań Teraz 13 cykl leci i bez efektów, mam nadzieje ze 13 będzie tym szczęśliwym, dla nas to szczęśliwa liczba a i na grudzień bym miała super prezent urodzinowy
Mam już córkę z lipca 2020, traf w 2-gim msc starań Teraz 13 cykl leci i bez efektów, mam nadzieje ze 13 będzie tym szczęśliwym, dla nas to szczęśliwa liczba a i na grudzień bym miała super prezent urodzinowy
Mmiiaa
To przynajmniej jeden jutro rano ❤mam 17 testów
reklama
MartaMarkry
mam córcię z maja 2022! jak się uda, będziemy miały ta sama roznice wiekuHej, podczytuje was trochę, mogę się dołączyć? Jeśli tak to ja testuje 11.04 o ile do tego czasu okres nie przyjdzie (u mnie cykle loteria 30-35dni)
Podziel się: