reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dlatego zawsze szkoda mi pisać babeczkom, które wstawiają tutaj zdjęcie Facelle pisząc ze się starają i widza taki cien i czy to ciąża. W tej sytuacji zawsze beta jest rozstrzygająca, ale dla mnke w 90% przypadkow ten test się myli.. to przykre, ze po prostu taka nadzieje robi, nie tak powinny działać testy. No ale wiadomo, to tylko kawałek plastiku z paskiem xddd
No mi nie zrobił nadziei, kupując kierowałam się wlasnym doświadczeniem, a ono jest takie, że kreski nigdy nie pokazał. Chcę tylko wiedzieć, kiedy w końcu ovi się wyplucze.

reklama
jesli chodzi o ovi to mi testeo pokazywało cienie do dnia okresu mimo że beta 4 dni wcześniej była 2,8
Ło panie, ale ciulstwo. Niby do 10 dni na ulotce, a tu takie czary.
Okres powinnam dostać jutro. Dziś wzięłam ostatniego dupka. Ale daje sobie jeszcze z 3 dni na ten okres, w razie jakby się coś poprzesuwało

wrzucę wam jeszcze wykres z tego miesiąca i dzisiejszy test owulacyjny, co myślicie ?
A propos ja dzisiaj też mam 14dc 😃 i o dziwo miałam dzisiaj mega spadek temp ale wierzyć mi się nie chce że to prawda, zakładam że to jakiś błąd pomiaru bo chooojowo dzisiaj spałam 🤷🏻‍♀️ ale tak czy siak owu na dniach

Załączniki

• IMG_20220404_182812.jpg
    IMG_20220404_182812.jpg
    89,7 KB · Wyświetleń: 46
No jak dla mnie to różowa kreska i już nie taki cień 😱 ja bym na Twoim miejscu jutro skoczyła na betę bo to niemożliwe ze cały czas jest cień po ovi 🤞
Dziękuję za kciuki, ale widać tak mi się utrzymuje 🤷‍♀️ nie robię żadnych bet, bo szkoda czasu i kasy. Pójdę jak kiedyś ujrze porządne krechy 😉

reklama
mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę w pochwie, jaka u was MNIEJ WIĘCEJ temperatura występuje w dniu owulacji ? wiem ze powinna spaść I tak dalej ale mierze dopiero drugi cykl, w pierwszym cyklu byłam chora i nie do końca ufam tym temperaturom a według aplikacji miesiąc temu w dzień owulacji temperaturę miałam 36,6 🤷🏻‍♀️
wcale nie musi spaść, mi rośnie, a po owulacji wskakuje na 37

Do góry