reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dlatego zawsze szkoda mi pisać babeczkom, które wstawiają tutaj zdjęcie Facelle pisząc ze się starają i widza taki cien i czy to ciąża. W tej sytuacji zawsze beta jest rozstrzygająca, ale dla mnke w 90% przypadkow ten test się myli.. to przykre, ze po prostu taka nadzieje robi, nie tak powinny działać testy. No ale wiadomo, to tylko kawałek plastiku z paskiem xddd
No mi nie zrobił nadziei, kupując kierowałam się wlasnym doświadczeniem, a ono jest takie, że kreski nigdy nie pokazał. Chcę tylko wiedzieć, kiedy w końcu ovi się wyplucze.

reklama
jesli chodzi o ovi to mi testeo pokazywało cienie do dnia okresu mimo że beta 4 dni wcześniej była 2,8
Ło panie, ale ciulstwo. Niby do 10 dni na ulotce, a tu takie czary.
Okres powinnam dostać jutro. Dziś wzięłam ostatniego dupka. Ale daje sobie jeszcze z 3 dni na ten okres, w razie jakby się coś poprzesuwało

wrzucę wam jeszcze wykres z tego miesiąca i dzisiejszy test owulacyjny, co myślicie ?
A propos ja dzisiaj też mam 14dc 😃 i o dziwo miałam dzisiaj mega spadek temp ale wierzyć mi się nie chce że to prawda, zakładam że to jakiś błąd pomiaru bo chooojowo dzisiaj spałam 🤷🏻‍♀️ ale tak czy siak owu na dniach

Załączniki

• IMG_20220404_182812.jpg
    IMG_20220404_182812.jpg
    89,7 KB · Wyświetleń: 50
No jak dla mnie to różowa kreska i już nie taki cień 😱 ja bym na Twoim miejscu jutro skoczyła na betę bo to niemożliwe ze cały czas jest cień po ovi 🤞
Dziękuję za kciuki, ale widać tak mi się utrzymuje 🤷‍♀️ nie robię żadnych bet, bo szkoda czasu i kasy. Pójdę jak kiedyś ujrze porządne krechy 😉

reklama
mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę w pochwie, jaka u was MNIEJ WIĘCEJ temperatura występuje w dniu owulacji ? wiem ze powinna spaść I tak dalej ale mierze dopiero drugi cykl, w pierwszym cyklu byłam chora i nie do końca ufam tym temperaturom a według aplikacji miesiąc temu w dzień owulacji temperaturę miałam 36,6 🤷🏻‍♀️
wcale nie musi spaść, mi rośnie, a po owulacji wskakuje na 37

Do góry