Z
zaz208622
Gość
testeokażdy strumieniowy testem i facelle mi pokazuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
testeokażdy strumieniowy testem i facelle mi pokazuje
To jest jakiś żart nie ?Facelle po zetknięciu z płynem do płukania buzi
Facelle lubi robić w konia zanim jeszcze wiedziałam jaki z niego agent to kupiłam koleżance, której spóźniał się okres, bo mnie poprosiła. Dotarłam na mieszkanie i ona z radością oznajmia mi, ze okres przyszedł. Wyobraźcie co by było jakby jej ten cien pokazał, a ona bała się ciążykażdy strumieniowy testem i facelle mi pokazuje
Nie. Wylał mi się Listerine na test. Efekt widoczny na zdjęciu. Ojciec nawet się nie spodziewa ze płuczę buzie płynem z BETA HCG w składzieTo jest jakiś żart nie ?
Swego czasu kupowałam je bardzo często. Najczęściej je wybierałam. Nigdy nie miałam nawet cienia, no ale to ja.Facelle lubi robić w konia zanim jeszcze wiedziałam jaki z niego agent to kupiłam koleżance, której spóźniał się okres, bo mnie poprosiła. Dotarłam na mieszkanie i ona z radością oznajmia mi, ze okres przyszedł. Wyobraźcie co by było jakby jej ten cien pokazał, a ona bała się ciąży
Nie mam więcej pytań, naprawdęNie. Wylał mi się Listerine na test. Efekt widoczny na zdjęciu. Ojciec nawet się nie spodziewa ze płuczę buzie płynem z BETA HCG w składzie
A tak serio to największe gowno z jakim miałam do czynienia trzeba wydać 8 zł, a testy w necie chodzą po 2 zł i nie pokazują takich perełek.
Co mocz to inna historiaSwego czasu kupowałam je bardzo często. Najczęściej je wybierałam. Nigdy nie miałam nawet cienia, no ale to ja.
Zresztą one nie pokazują ciąży, tylko resztki ovi, które brałam 12.5 dnia temu, więc tu nie ma za bardzo o czym rozmawiać
Dlatego zawsze szkoda mi pisać babeczkom, które wstawiają tutaj zdjęcie Facelle pisząc ze się starają i widza taki cien i czy to ciąża. W tej sytuacji zawsze beta jest rozstrzygająca, ale dla mnke w 90% przypadkow ten test się myli.. to przykre, ze po prostu taka nadzieje robi, nie tak powinny działać testy. No ale wiadomo, to tylko kawałek plastiku z paskiem xdddNie mam więcej pytań, naprawdę
Ale skoro są naprawdę tak słabe powinni przestać je wypuszczać, bo ja rozumiem jeszcze te szare kreski, ale kurde typowe różowe ? No bez jajDlatego zawsze szkoda mi pisać babeczkom, które wstawiają tutaj zdjęcie Facelle pisząc ze się starają i widza taki cien i czy to ciąża. W tej sytuacji zawsze beta jest rozstrzygająca, ale dla mnke w 90% przypadkow ten test się myli.. to przykre, ze po prostu taka nadzieje robi, nie tak powinny działać testy. No ale wiadomo, to tylko kawałek plastiku z paskiem xddd
U mnie się nie pomylił. Pięknie pokazał biochemDlatego zawsze szkoda mi pisać babeczkom, które wstawiają tutaj zdjęcie Facelle pisząc ze się starają i widza taki cien i czy to ciąża. W tej sytuacji zawsze beta jest rozstrzygająca, ale dla mnke w 90% przypadkow ten test się myli.. to przykre, ze po prostu taka nadzieje robi, nie tak powinny działać testy. No ale wiadomo, to tylko kawałek plastiku z paskiem xddd