reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Mnie piersi na razie wgl nie bolą . Przewidywany @ za 4 dni . Za to kręgosłup nawala, nogi spuchły -istny dramat 🙈
Mnie natomiast nigdy piersi nie bolą przed okresem... I to było dla mnie dziwne, bo dzień przed pozytywna beta sutki zaczęły mega boleć i tak jest do teraz 😃 i może piersi są bardziej jędrne

reklama
Dziewczyny czy mogła by mi któraś wyjaśnić jaki powinien być ten progesteron podczas poszczególnych faz cyklu?

Doszukuje się powodów mojego plamienia. Jeśli wykluczałam ciąże to chce wiedzieć co spowodowało te zawirowania.

Znalazłam takie normy a badałaś ten progesteron teraz?

Załączniki

• Screenshot_20220423-075751_Chrome.jpg
    Screenshot_20220423-075751_Chrome.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 63
Cześć jestem nowa na tym wątku i mam do was pytanie.ile maksymalnie dni przed @ robiliście test i wyszedł pozytywnie choćby z blada druga kreska? 🤔 Staramy się od początku roku i nic a w czerwcu zeszłego roku straciłam ciążę 😥😥

reklama
Do góry