Moonstone
Moderator
Trzymam mocno kciukiPewnie z raz bo na razie nie wierzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciukiPewnie z raz bo na razie nie wierzę
To zaczekam 4 dni, zeby pewność była. Te cienie, no same widzialyscie ten nordtest, ale pisałyście ze w nich tak się zdarza, więc lepiej poczekać.jesli uważasz, że już masz cienie to możesz już. Jeśli to ciąża to wyjdzie w becie bez wątpienia. 12 dpo to taki maksymalny czas kiedy w krwi już powinno coś być
Ja widzę wyraźnie biała kreskę czyli negatyw. Ale jutro nowy dzień nowe szanseNo to hej niedawno dostałam testy, czekam jeszcze na strumieniowy. Niestety od rana nie wytrzymałabym, więc siuśki były 2 godzinne ze słoiczka. Po pierwszej minucie już cała ucieszona widziałam cień 2 kreski a po 5 minutach nastrój klapnął. No coż negatywny. Czekam na kolejny dzien i pink strumieniowy zrobię, dziś dostałam nordtest. Niby się nie spodziewałam, no ale kak zobaczyłam, ze cos tam dostrzegam, to podjarałam się na całego.
A jest pozytyw Mi się nie wyświetliły nowe wpisy Gratulacje !Szok....
Ja dziś to samoTak, nie chcialam się kompromitować, ze widzę , lub projektuje sobie raczej cień kreski, no i myślę po czasie a zapytam o wasze doświadczenia czy strumieniowe pinki po czasie tez jak inne mają kreski fabryczne.
Kalkulator wyliczył mi najwcześniej 26.04 test i biorąc pod uwagę ze będzie wtedy 12 dni po, zgadza się nie ? Wtedy wyjdzie lub nie wyjdzie i dalsze testowanie nie ma sensu.
No dobra - pełna kompromitacja
P.s. pink strumieniowy tez po czasie potrafi się wybarwić dla zmylenia przeciwnika
U mnie dziś też taka biel pocieszam się że dopiero 24DC przy cyklach ok 31 dniowych. A u Ciebie który dzień ?Ja dziś to samo
U mnie 25 DC przy cyklach ok 29 dniowychU mnie dziś też taka biel pocieszam się że dopiero 24DC przy cyklach ok 31 dniowych. A u Ciebie który dzień ?