reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja właśnie wróciłam z pracy i dojrzałam na bieliźnie delikatne plamy jakby krwi ale takie mega blado rozowo-brazowe. Na papierze już jakby że dwie kropelki... I znowu nabrałam nadziei że może to dziś dopiero się zagnieżdża🫣🫣😜 no nic .. wiem że może to świadczyć o innych problemach ale patrząc na poprzednią ciążę to tak samo plamic zaczęłam ok 3-4 dni przed miesiączką i na drugi dzień się zablokowało a po 3 dniach test pozytywny🤔 no cóż.... Odliczam z niecierpliwością 🙂🙂🙏
trzymam za nas kciuki.

Sorry dopiero nadrabiam bo dziś jestem pierwszy dzień w pracy po 3tyg L4 ....

Kurcze nie wiem co Ci powiedzieć bo przypomniałam sobie Twoja historie i to że praktycznie w każdym cyklu masz biochema. (Swoją drogą zazdro takiej płodnosci) rozumiem że podchodzisz z rezerwą do tego i pewnie podeszłabym tak samo. Wręcz nie chciałabym zaczynać kolejnej ciąży bez leków. Będzie co ma być, a może właśnie teraz się utrzyma? A jeśli nie to tak jak zazu pisała, badania, leki i uzbrojona po pachy w kolejnym cyklu pyk, cionsz, 9 mcy i bobas 🤞🤷🏽‍♀️

Moje testy nareszcie w drodze uff oby rano przed 1 siusiu były 😂😂😂 no wiem, nie będą, pewnie w południe dopiero. Będzie 9 dni po idealnie czas na 1 test. Oczywiście glowa mówi, żeby nie nastawiać się ale w serduszku tli się nadzieja. Do @ 7 lub 9 dni.

reklama
Do góry