reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja właśnie wróciłam z pracy i dojrzałam na bieliźnie delikatne plamy jakby krwi ale takie mega blado rozowo-brazowe. Na papierze już jakby że dwie kropelki... I znowu nabrałam nadziei że może to dziś dopiero się zagnieżdża🫣🫣😜 no nic .. wiem że może to świadczyć o innych problemach ale patrząc na poprzednią ciążę to tak samo plamic zaczęłam ok 3-4 dni przed miesiączką i na drugi dzień się zablokowało a po 3 dniach test pozytywny🤔 no cóż.... Odliczam z niecierpliwością 🙂🙂🙏
trzymam za nas kciuki.

Sorry dopiero nadrabiam bo dziś jestem pierwszy dzień w pracy po 3tyg L4 ....

Kurcze nie wiem co Ci powiedzieć bo przypomniałam sobie Twoja historie i to że praktycznie w każdym cyklu masz biochema. (Swoją drogą zazdro takiej płodnosci) rozumiem że podchodzisz z rezerwą do tego i pewnie podeszłabym tak samo. Wręcz nie chciałabym zaczynać kolejnej ciąży bez leków. Będzie co ma być, a może właśnie teraz się utrzyma? A jeśli nie to tak jak zazu pisała, badania, leki i uzbrojona po pachy w kolejnym cyklu pyk, cionsz, 9 mcy i bobas 🤞🤷🏽‍♀️

Moje testy nareszcie w drodze uff oby rano przed 1 siusiu były 😂😂😂 no wiem, nie będą, pewnie w południe dopiero. Będzie 9 dni po idealnie czas na 1 test. Oczywiście glowa mówi, żeby nie nastawiać się ale w serduszku tli się nadzieja. Do @ 7 lub 9 dni.

reklama
Do góry