reklama
Carmen2412
Fanka BB :)
Ja myślami już w staraniach majowych. Nie liczę już na to że coś wyjdzie w tym miesiącu
MoniaJ2424
Wiem że jeśli cud by się wydarzył to muszę cicho siedzieć do 12 TC, potem średnia chyba z rokuod 15.03. Jesli masz na okres próbny i jeśli zajdziesz w ciąże np. teraz to poczekaj aż podpiszesz umowę ta drugą, bo zeby Ci przedłużyli umowe musisz być w 12tc. I pozniej wyliczają srednie z tych miesiecy co przepracowałaś
a te 1500 nikt nie dostaje, bezrobotna na kosiniakowych dostaje tylko 1000.
angeliskax
Moderator
Niee. Jesli masz nowa prace to liczą srednie tylko z tej pracy której przepracujesz )Wiem że jeśli cud by się wydarzył to muszę cicho siedzieć do 12 TC, potem średnia chyba z roku
Hej betahcg poniżej 0,2.
Progesteron 10,30ng/ml.
No nic czekamy dalej ) @Puchatymis jeszcze trochę i znów robimy )
Progesteron 10,30ng/ml.
Puchatymis
Ja w przyszła środę mogę zrobić to będzie wtedy 31 dc także pewnie zobaczę <2,3 poraZ drugi xdddHej betahcg poniżej 0,2.
Progesteron 10,30ng/ml.
Ja też w środę mogę bo pracuje krócej wtedy u mnie będzie 29 DC. Trzymam za nas kciuki!!!Ja w przyszła środę mogę zrobić to będzie wtedy 31 dc także pewnie zobaczę <2,3 poraZ drugi xddd
kawaiciastko
Aktywna w BB
kocham te teorie… jakbym czytała o sobie już Cię lubię ma bratnia duszoNic No na początku było mi smutno ale oczywiście wpadłam na kolejna genialna teorie… no bo silny ból jajnika był 18 dc i 20 dc delikatne plamienie co może wskazywać na owu. W tym czasie działaliśmy wiec zostaje mi czekać tydzień i to vedzie 30/31 dc i JUŻ WSZYSTKO musi być jasne. Ja ogólnie nie żałuje że się pośpieszyłam z beta bo w jakiś sposób wykluczyłam pierwsza wersje ze owu była 13 dc xdd już nagadalam się. Dziękuje za uwagę haha
reklama
Puchatymis
Hahhaha ale ma sens? Ma. Wiec dawaj.kocham te teorie… jakbym czytała o sobie już Cię lubię ma bratnia duszo
Podziel się: