reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Hejko dziewczyny, ja dziś dostałam okresu i dodatkowo 11-12 dzień cyklu wypada w weekend i święto majowe, lekarzy nie ma i kombinują jak mnie przyjąć na USG sprawdzić czy jajeczka są.

reklama
od 15.03. Jesli masz na okres próbny i jeśli zajdziesz w ciąże np. teraz to poczekaj aż podpiszesz umowę ta drugą, bo zeby Ci przedłużyli umowe musisz być w 12tc. I pozniej wyliczają srednie z tych miesiecy co przepracowałaś :)
a te 1500 nikt nie dostaje, bezrobotna na kosiniakowych dostaje tylko 1000.
Wiem że jeśli cud by się wydarzył to muszę cicho siedzieć do 12 TC, potem średnia chyba z roku

Nic No na początku było mi smutno ale oczywiście wpadłam na kolejna genialna teorie… no bo silny ból jajnika był 18 dc i 20 dc delikatne plamienie co może wskazywać na owu. W tym czasie działaliśmy wiec zostaje mi czekać tydzień i to vedzie 30/31 dc i JUŻ WSZYSTKO musi być jasne. Ja ogólnie nie żałuje że się pośpieszyłam z beta bo w jakiś sposób wykluczyłam pierwsza wersje ze owu była 13 dc xdd już nagadalam się. Dziękuje za uwagę haha
kocham te teorie… jakbym czytała o sobie 🤣❤️ już Cię lubię ma bratnia duszo

reklama
Do góry