reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Pytam ponieważ od 15.03 mam próbna na 3 mies, potem chyba pół roku... A sex bez zabezpieczenia 😉
od 15.03. Jesli masz na okres próbny i jeśli zajdziesz w ciąże np. teraz to poczekaj aż podpiszesz umowę ta drugą, bo zeby Ci przedłużyli umowe musisz być w 12tc. I pozniej wyliczają srednie z tych miesiecy co przepracowałaś :)
a te 1500 nikt nie dostaje, bezrobotna na kosiniakowych dostaje tylko 1000.

reklama
myślę, ze tak, zwłaszcza, ze jestem już 3 doświadczoną osobą, która odchodzi i oni trochę mają sajgon jak ułożyć zespół. Ale cóż, nie ma co gadac tak jak mówię xD w nocy mnie dopadły jakieś lęki a wiadomo, ze w nocy to wszystko sę wydaje straszniejsze niż jest :D
Zawsze trzeba mieć plan awaryjny! Ty się tam nie zabezpieczaj tylko normalnie się kochaj! 🤭😘

Myślicie, że beta i próg jest ok? Dzisiaj powinnam prawdopodobnie dostać 🙈

Załączniki

• f54e1b0a-83df-467e-b8ea-b4c61b1d606b.jpg
    f54e1b0a-83df-467e-b8ea-b4c61b1d606b.jpg
    124,4 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Do góry