reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

właśnie, muszę iść na pazy xD
a ja w sumie z dziwnych miejsc to robiłam test ciążowy w pracy. Chyba nigdzie indziej :D
Haha w pracy robię non stop! Dziś w drodze do drugiego budynku urzędu zaszłam po drodze do apteki po dwa testy! + Kubeczek na mocz🤣 pani już mnie dobrze zna... Powoli patrzy na mnie jak na wariatkę. To samo było z owulacyjnymi. Dzień w dzień robiłam w pracy i w domu. Dziś oczywiście skorzystałam z okazji robienia testów ciążowych więc owulacyjny z szafki też zabrałam 😁 no dziś kreska słaba, więc jednak po tylu pozytywach coś zmalało...

reklama
No to hit! Test sprawniejszy niż gin 🫣 ja wiem,że od bety min. 1000 coś tam widać na USG ale skoro testy od 2 tyg pokazywały 2 krechy to jakim cudem ona nie widziała ciąży? 😑 Brak słów
Beta była ok 1400 (tych dwóch ostatnich cyferek nie pamiętam ) nie widziała nic , oprócz tego że endometrium powiększone. Miałam taki stres pół weekendu płakałam tak bałam się pozamacicznej. Koniec końców to był piątek, w pon byłam u innego lekarza już był piękny pęcherzyk.

Haha w pracy robię non stop! Dziś w drodze do drugiego budynku urzędu zaszłam po drodze do apteki po dwa testy! + Kubeczek na mocz🤣 pani już mnie dobrze zna... Powoli patrzy na mnie jak na wariatkę. To samo było z owulacyjnymi. Dzień w dzień robiłam w pracy i w domu. Dziś oczywiście skorzystałam z okazji robienia testów ciążowych więc owulacyjny z szafki też zabrałam 😁 no dziś kreska słaba, więc jednak po tylu pozytywach coś zmalało...
Ja zmieniam apteki , a najlepiej przez internet co tam 20 testów ciążowych przynajmniej nikt na mnie dziwnie nie patrzy 🤣

No ja na tą pauzę w staraniach kazałam mężowi schować moją pokaźną kolekcję i dać 1 jak mi się okres będzie spóźniał :D
Ale kto wie czy nie kupię czegoś gdzieś po drodze jak mnie przyciśnie xD

Ja zmieniam apteki , a najlepiej przez internet co tam 20 testów ciążowych przynajmniej nikt na mnie dziwnie nie patrzy 🤣
Przez neta non stop zamawiam... Tyle że wszystkie mam w domu i ciągle obiecuje sobie że nie będę powtarzać w pracy skoro rano w domu wychodzi biel... No ale jak widać NIE DA SIĘ i po drodze kupuje kolejne ,bo przecież nie zabrałam z domu celowo żeby nie kusiły 😅

Jak dla mnie to on ma prawo być zmęczony ale ty masz prawo do tego, żeby seks był. To nie może być tak, że on nic, bo pracuje. I to nie może być tak że ty cały czas naciskasz.

Rownie dobrze zamiast ty mogłabym napisać ja…
Tak ja to rozumiem i taka była moja racja. Ale nie nie postawiłam się wgl w jego sytuacji gdzie pracował dzień w dzień po 12h i naprawdę miał ciężki czas a ja mus i koniec, teraz wiem, ze aż taka skrajność nie ma sensu

reklama
Do góry