Haha w pracy robię non stop! Dziś w drodze do drugiego budynku urzędu zaszłam po drodze do apteki po dwa testy! + Kubeczek na mocz pani już mnie dobrze zna... Powoli patrzy na mnie jak na wariatkę. To samo było z owulacyjnymi. Dzień w dzień robiłam w pracy i w domu. Dziś oczywiście skorzystałam z okazji robienia testów ciążowych więc owulacyjny z szafki też zabrałam no dziś kreska słaba, więc jednak po tylu pozytywach coś zmalało...właśnie, muszę iść na pazy xD
a ja w sumie z dziwnych miejsc to robiłam test ciążowy w pracy. Chyba nigdzie indziej
reklama
Beta była ok 1400 (tych dwóch ostatnich cyferek nie pamiętam ) nie widziała nic , oprócz tego że endometrium powiększone. Miałam taki stres pół weekendu płakałam tak bałam się pozamacicznej. Koniec końców to był piątek, w pon byłam u innego lekarza już był piękny pęcherzyk.No to hit! Test sprawniejszy niż gin ja wiem,że od bety min. 1000 coś tam widać na USG ale skoro testy od 2 tyg pokazywały 2 krechy to jakim cudem ona nie widziała ciąży? Brak słów
Ja zmieniam apteki , a najlepiej przez internet co tam 20 testów ciążowych przynajmniej nikt na mnie dziwnie nie patrzyHaha w pracy robię non stop! Dziś w drodze do drugiego budynku urzędu zaszłam po drodze do apteki po dwa testy! + Kubeczek na mocz pani już mnie dobrze zna... Powoli patrzy na mnie jak na wariatkę. To samo było z owulacyjnymi. Dzień w dzień robiłam w pracy i w domu. Dziś oczywiście skorzystałam z okazji robienia testów ciążowych więc owulacyjny z szafki też zabrałam no dziś kreska słaba, więc jednak po tylu pozytywach coś zmalało...
L
Ladycarooo
Gość
No ja na tą pauzę w staraniach kazałam mężowi schować moją pokaźną kolekcję i dać 1 jak mi się okres będzie spóźniałHaha w pracy robię non stop! Dziś w drodze do drugiego budynku urzędu zaszłam po drodze do apteki po dwa testy! + Kubeczek na mocz pani już mnie dobrze zna... Powoli patrzy na mnie jak na wariatkę. To samo było z owulacyjnymi. Dzień w dzień robiłam w pracy i w domu. Dziś oczywiście skorzystałam z okazji robienia testów ciążowych więc owulacyjny z szafki też zabrałam no dziś kreska słaba, więc jednak po tylu pozytywach coś zmalało...
Ale kto wie czy nie kupię czegoś gdzieś po drodze jak mnie przyciśnie xD
L
Ladycarooo
Gość
o to to to i taniej wychodziJa zmieniam apteki , a najlepiej przez internet co tam 20 testów ciążowych przynajmniej nikt na mnie dziwnie nie patrzy
Matylda.<3
Fanka BB :)
powiedz gdzie to było.Ja chyba znowu muszę na te pierogi w przyszłym cyklu pójść XD
WsZystkie na pierogi tan pójdziemy. Może maja magiczna moc.
Przez neta non stop zamawiam... Tyle że wszystkie mam w domu i ciągle obiecuje sobie że nie będę powtarzać w pracy skoro rano w domu wychodzi biel... No ale jak widać NIE DA SIĘ i po drodze kupuje kolejne ,bo przecież nie zabrałam z domu celowo żeby nie kusiłyJa zmieniam apteki , a najlepiej przez internet co tam 20 testów ciążowych przynajmniej nikt na mnie dziwnie nie patrzy
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Tak ja to rozumiem i taka była moja racja. Ale nie nie postawiłam się wgl w jego sytuacji gdzie pracował dzień w dzień po 12h i naprawdę miał ciężki czas a ja mus i koniec, teraz wiem, ze aż taka skrajność nie ma sensuJak dla mnie to on ma prawo być zmęczony ale ty masz prawo do tego, żeby seks był. To nie może być tak, że on nic, bo pracuje. I to nie może być tak że ty cały czas naciskasz.
Rownie dobrze zamiast ty mogłabym napisać ja…
reklama
Moonstone
Moderator
Pierożek w Opolu, jedne z najlepszych ruskich i z mięsem jakie jadłampowiedz gdzie to było.
WsZystkie na pierogi tan pójdziemy. Może maja magiczna moc.
Podziel się: