olka11135
Fanka BB :)
sprzed chwili, to jaka powinna być ta kreska?
Nie wierzę, żeby pink strumieniowy tak kłamał
Może ten płytkowy jakiś wadliwy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sprzed chwili, to jaka powinna być ta kreska?
może, nie na co z fusów wróżyć, nie mam kolejnego a są święta wiec trzeba poczekać do wtorku winko rozmowę półsłodkie już się chłodzi do obiadu ale niestety podaruje je komuś innemu zajączek w tym roku był dla nas szczodry ⏸Nie wierzę, żeby pink strumieniowy tak kłamał
Może ten płytkowy jakiś wadliwy?
w dwóch ciążach miałam pozytywne owulaki w trzeciej negatywny. Żadnej regułyJa zrobiłam eksperyment. U mnie po piku testy od razu stawały się blade do końca cyklu. Zrobiłam potem owulaka będąc w CP zeby zobaczyć i takiego piku to jeszcze w życiu nie widziałam żałuję że nie zrobiłam zdjęcia kreska była aż bordowa musialam zrobić ten eksperyment!
Broń boziu nie potwierdzam tym żadnej reguły po prostu byłam ciekawaw dwóch ciążach miałam pozytywne owulaki w trzeciej negatywny. Żadnej reguły
U mnie , śluz z krwią w 20Dc”, , implantacja zarodka tydzień przed okresem” , ,, ból jajnika po owulacji” xD dobrze ze nie jestem sama hahahaZdrowych spokojnych Świat
Strasznie mnie cieszą Wasze kreseczki
Życzę nudnych spojonych ciąż :-)
Ja spokojnie czekam na okres.
Jeśli chodzi o owulacyjne to u mnie w ciąży cały czas były mocne dwie kreski… dwa tygodnie po poronieniu była 1.
Chyba przeczytałam już wszystkie fora o objawach ciąży hasła w moim Google to: „niegatywny test, a ciąża”, „brak bólu piersi, a ciąża” „ile trwa zagnieżdżania zarodka”… łapie się ostatniej nadzieji…
Ja mam 10 owulakow i tez bede je robic do ostatniego aż po 1 test ciążowy, bo chce zobaczyć jak wygląda to u mnie przez caly cykl . Dzisiaj mi wyszedł z dwoma kreskami ale ta druga slaba, a przez ostatnie dni 1 kreseczka, więc skacze sobie ten poziom.Ja zrobiłam eksperyment. U mnie po piku testy od razu stawały się blade do końca cyklu. Zrobiłam potem owulaka będąc w CP zeby zobaczyć i takiego piku to jeszcze w życiu nie widziałam żałuję że nie zrobiłam zdjęcia kreska była aż bordowa musialam zrobić ten eksperyment!
U mnie podobnie, dziwne uczucie w brzuchu, nie jest to ból , raczej napięcie, podobne jak czuje się wewnętrzny niepokój tyle że w żołądku. Nie bolą mnie piersi i nic więcej nie odczuwam.Zdrowych spokojnych Świat
Strasznie mnie cieszą Wasze kreseczki
Życzę nudnych spojonych ciąż :-)
Ja spokojnie czekam na okres.
Jeśli chodzi o owulacyjne to u mnie w ciąży cały czas były mocne dwie kreski… dwa tygodnie po poronieniu była 1.
Chyba przeczytałam już wszystkie fora o objawach ciąży hasła w moim Google to: „niegatywny test, a ciąża”, „brak bólu piersi, a ciąża” „ile trwa zagnieżdżania zarodka”… łapie się ostatniej nadzieji…
ooo też tak mam.U mnie podobnie, dziwne uczucie w brzuchu, nie jest to ból , raczej napięcie, podobne jak czuje się wewnętrzny niepokój tyle że w żołądku. Nie bolą mnie piersi i nic więcej nie odczuwam.