reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Nie wierzę, żeby pink strumieniowy tak kłamał
Może ten płytkowy jakiś wadliwy?
może, nie na co z fusów wróżyć, nie mam kolejnego a są święta wiec trzeba poczekać do wtorku 😩 winko rozmowę półsłodkie już się chłodzi do obiadu ale niestety podaruje je komuś innemu 😎 zajączek w tym roku był dla nas szczodry ⏸ 🥺

Ja zrobiłam eksperyment. U mnie po piku testy od razu stawały się blade do końca cyklu. Zrobiłam potem owulaka będąc w CP zeby zobaczyć i takiego piku to jeszcze w życiu nie widziałam 😂😂 żałuję że nie zrobiłam zdjęcia 😂 kreska była aż bordowa 😂 musialam zrobić ten eksperyment!
w dwóch ciążach miałam pozytywne owulaki w trzeciej negatywny. Żadnej reguły 😉

Zdrowych spokojnych Świat 🐇🐇🐇

Strasznie mnie cieszą Wasze kreseczki ❤️❤️
Życzę nudnych spojonych ciąż :-)

Ja spokojnie czekam na okres.

Jeśli chodzi o owulacyjne to u mnie w ciąży cały czas były mocne dwie kreski… dwa tygodnie po poronieniu była 1.

Chyba przeczytałam już wszystkie fora o objawach ciąży 😂 hasła w moim Google to: „niegatywny test, a ciąża”, „brak bólu piersi, a ciąża” „ile trwa zagnieżdżania zarodka”… łapie się ostatniej nadzieji…

Jeśli chodzi o owulacyjne to u mnie w ciąży cały czas były mocne dwie kreski… dwa tygodnie po poronieniu była 1.

Chyba przeczytałam już wszystkie fora o objawach ciąży 😂 hasła w moim Google to: „niegatywny test, a ciąża”, „brak bólu piersi, a ciąża” „ile trwa zagnieżdżania zarodka”… łapie się ostatniej nadzieji…
U mnie , śluz z krwią w 20Dc”, , implantacja zarodka tydzień przed okresem” , ,, ból jajnika po owulacji” xD dobrze ze nie jestem sama hahaha

Ja zrobiłam eksperyment. U mnie po piku testy od razu stawały się blade do końca cyklu. Zrobiłam potem owulaka będąc w CP zeby zobaczyć i takiego piku to jeszcze w życiu nie widziałam 😂😂 żałuję że nie zrobiłam zdjęcia 😂 kreska była aż bordowa 😂 musialam zrobić ten eksperyment!
Ja mam 10 owulakow i tez bede je robic do ostatniego aż po 1 test ciążowy, bo chce zobaczyć jak wygląda to u mnie przez caly cykl . Dzisiaj mi wyszedł z dwoma kreskami ale ta druga slaba, a przez ostatnie dni 1 kreseczka, więc skacze sobie ten poziom.

U mnie podobnie, dziwne uczucie w brzuchu, nie jest to ból , raczej napięcie, podobne jak czuje się wewnętrzny niepokój tyle że w żołądku. Nie bolą mnie piersi i nic więcej nie odczuwam.

reklama
Do góry