reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
myślisz ze to możliwe ze tu takie tluste kreski a płytkowy nic a nic ? Czy coś tu nie gra ?
Może jednak ta beta nie jest zbyt wysoka i jest np 15? U mnie w ciąży (akurat biochemicznej) kiedyś pink wyszedł z wyraźnymi kreskami, inny o czułości 25 biały a beta tego dnia wynosiła 18. Więc te pinki strumieniowe czasami się dobrze wybarwiają podczas gdy te mnie czułe jeszcze nie wyłapują ciąży. 😉

Może jednak ta beta nie jest zbyt wysoka i jest np 15? U mnie w ciąży (akurat biochemicznej) kiedyś pink wyszedł z wyraźnymi kreskami, inny o czułości 25 biały a beta tego dnia wynosiła 18. Więc te pinki strumieniowe czasami się dobrze wybarwiają podczas gdy te mnie czułe jeszcze nie wyłapują ciąży. 😉
to w sumie dobra wiadomość, ze może jednak ciąża jest, ale młoda i po prostu czekac musze na betę 🥺🐣

A dla mnie ta kreska na pinku jest jakaś rozlana 🙈 ale nie chce żeby kłamał bo to jedyne testy jakim ufam
sprzed chwili, to jaka powinna być ta kreska?

Załączniki

• IMG_1875.jpg
    IMG_1875.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 134
ta zdecydowanie bardziej mi się podoba 😍 nie uwierzę nigdy, że to nie ciąża
gdybym tu nie była i nie znała opini o tym teście byłabym bardziej zdenerwowAna, ale znając pinki i ich dokładność - stresuje się pół na pół, wiadomo wziąć to tylko domowy test ciążowy, po świętach lecę na bete 🥺🐣

reklama
A po co robicie testy owulacyjne po piku? To, że poziom lh się waha jest całkowicie naturalne i normalne. Dlatego testy wykonujemy do pierwszego pozytywnego, a później już nie. Mnóstwo kobiet ma skok lh przed okresem na przykład. U wielu poziom się utrzymuje na wysokim bardzo długo, u części skacze, a u jeszcze innych spada i jest niski już cały czas
Ja zrobiłam eksperyment. U mnie po piku testy od razu stawały się blade do końca cyklu. Zrobiłam potem owulaka będąc w CP zeby zobaczyć i takiego piku to jeszcze w życiu nie widziałam 😂😂 żałuję że nie zrobiłam zdjęcia 😂 kreska była aż bordowa 😂 musialam zrobić ten eksperyment!

Do góry