Nantes
Fanka BB :)
myślisz ze to możliwe ze tu takie tluste kreski a płytkowy nic a nic ? Czy coś tu nie gra ?Ja taką kreskę miałam przy becie pewnie koło 200-300 także fajnie
Zazdroszczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślisz ze to możliwe ze tu takie tluste kreski a płytkowy nic a nic ? Czy coś tu nie gra ?Ja taką kreskę miałam przy becie pewnie koło 200-300 także fajnie
Zazdroszczę
Może jednak ta beta nie jest zbyt wysoka i jest np 15? U mnie w ciąży (akurat biochemicznej) kiedyś pink wyszedł z wyraźnymi kreskami, inny o czułości 25 biały a beta tego dnia wynosiła 18. Więc te pinki strumieniowe czasami się dobrze wybarwiają podczas gdy te mnie czułe jeszcze nie wyłapują ciąży.myślisz ze to możliwe ze tu takie tluste kreski a płytkowy nic a nic ? Czy coś tu nie gra ?
to w sumie dobra wiadomość, ze może jednak ciąża jest, ale młoda i po prostu czekac musze na betęMoże jednak ta beta nie jest zbyt wysoka i jest np 15? U mnie w ciąży (akurat biochemicznej) kiedyś pink wyszedł z wyraźnymi kreskami, inny o czułości 25 biały a beta tego dnia wynosiła 18. Więc te pinki strumieniowe czasami się dobrze wybarwiają podczas gdy te mnie czułe jeszcze nie wyłapują ciąży.
Dlatego właśnie tymi mniej czułymi lepiej testować 14dpo bo czasami dają błędny wynik przy niskich betach.to w sumie dobra wiadomość, ze może jednak ciąża jest, ale młoda i po prostu czekac musze na betę
sprzed chwili, to jaka powinna być ta kreska?A dla mnie ta kreska na pinku jest jakaś rozlana ale nie chce żeby kłamał bo to jedyne testy jakim ufam
ta zdecydowanie bardziej mi się podoba nie uwierzę nigdy, że to nie ciążasprzed chwili, to jaka powinna być ta kreska?
gdybym tu nie była i nie znała opini o tym teście byłabym bardziej zdenerwowAna, ale znając pinki i ich dokładność - stresuje się pół na pół, wiadomo wziąć to tylko domowy test ciążowy, po świętach lecę na beteta zdecydowanie bardziej mi się podoba nie uwierzę nigdy, że to nie ciąża
Ja zrobiłam eksperyment. U mnie po piku testy od razu stawały się blade do końca cyklu. Zrobiłam potem owulaka będąc w CP zeby zobaczyć i takiego piku to jeszcze w życiu nie widziałam żałuję że nie zrobiłam zdjęcia kreska była aż bordowa musialam zrobić ten eksperyment!A po co robicie testy owulacyjne po piku? To, że poziom lh się waha jest całkowicie naturalne i normalne. Dlatego testy wykonujemy do pierwszego pozytywnego, a później już nie. Mnóstwo kobiet ma skok lh przed okresem na przykład. U wielu poziom się utrzymuje na wysokim bardzo długo, u części skacze, a u jeszcze innych spada i jest niski już cały czas