reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Mi jeszcze pink nigdy jaj nie zrobił... Poza tym no czuję że coś jest na rzeczy bo zaczęły mnie boleć dzisiaj piersi i miałam drzemkę, bo już nie mogłam wytrzymać... Ale ze mam problem z nawracającymi biochemami to podchodzę do tego z dużą rezerwą... 😔
ja właśnie tez po drzemce :-(
Humorki mam straszne…
na każdym teście biel wizira.. muszę ich zamówić więcej na maj bo kupując w aptece zbankrutuje..
Jak dzisiaj u mnie przyszła @ jakieś 3 dni wcześniej, niż wynikało z moich wyliczeń (a na pewno dwa), to tak samo sobie to początkowo tłumaczyłam 😅 że to nie @...
Ale niestety rzeczywistość jest inna, brzuch boli baaardzo... A ostatnie kilka cykli miałam rozjechane, teraz brałam inozytol i wiesiołka, więc może po prostu coś wraca u mnie do normy.
Niestety nie dotrwałam do jutrzejszego testowania 😞 rozczarowanie jest, trzeba to jakoś przełknąć, w święta napić się winka 🍷i działać dalej..

Ale trzymam mocno kciuki za każdą z Was, która testowanie w tym miesiącu ma jeszcze przed sobą 🤞!
smacznego winka ! Jak ja dostanę okres tez będę piła 😜 już się w lodowce chłodzi.

reklama
Przechodziłam to na początku starań i zrobiłam jakieś 2-3 miesiące przerwy zeby złapać dystAns :)
Mi szkoda czasu, aby robić przerwę, ale jak to Wam pomaga dziewczyny to jak najbardziej 😘
U nas mazurki i babka hiyiwe, za chwilę syn zrobi swoją ulubioną swojską czekoladę a reszta jedzonka na jutro co świeżutkie będzie 🤗 Uwielbiam wszelkie święta ❤️
Swoją drogą taaak mi niedobrze, żołądek fikołki wyprawia, ale to przez śledzia w śmietanie na obiad 🤣

Przechodziłam to na początku starań i zrobiłam jakieś 2-3 miesiące przerwy zeby złapać dystAns
Mi jeszcze pink nigdy jaj nie zrobił... Poza tym no czuję że coś jest na rzeczy bo zaczęły mnie boleć dzisiaj piersi i miałam drzemkę, bo już nie mogłam wytrzymać... Ale ze mam problem z nawracającymi biochemami to podchodzę do tego z dużą rezerwą... 😔
Mnie tez nie ;) tylko moja głowa mnie oszukała. Bo dzień później biel bieli ;)

Mi szkoda czasu, aby robić przerwę, ale jak to Wam pomaga dziewczyny to jak najbardziej 😘
U nas mazurki i babka hiyiwe, za chwilę syn zrobi swoją ulubioną swojską czekoladę a reszta jedzonka na jutro co świeżutkie będzie 🤗 Uwielbiam wszelkie święta ❤️
Swoją drogą taaak mi niedobrze, żołądek fikołki wyprawia, ale to przez śledzia w śmietanie na obiad 🤣
Tez mam przemyślenia na temat czasu, ale naprawdę bardziej mi szkoda tego co sobie i przy okazji znajblizszej mi osobie funduje. Bo takiej huśtawki emocjonalnej jak w tym cyklu nie miałam nigdy. Muszę podejść do tematu rozsądniej

No dobra potrzebuje sprowadzenia na ziemię, ten cykl miałam/mam całkiem popaprany 🤦 owu z mojej obserwacji w 6 dniu cyklu, sugerując się tym zrobiłam test wczoraj w domniemanym 14 dniu po owu i wyszła biel, nie był to pierwszy mocz ale jednak trzymam się tej bieli.

Dzisiaj rano obudziłam się z ogromnym bólem piersi, trzyma mnie do teraz, nigdy wcześniej przed okresem nie miałam takich bóli. I dlatego kompletnie nie wiem co mam myśleć 😱

Owu jednak była później i ból jest spowodowany wyrzutem proga ?

Ciąża jednak ? Ale przecież taki ból nie bierze się z bety poniżej 10 🤦

Mam mętlik w głowie i nie potrzebie zaczynam siebie robić nadzieję 🙄

No dobra potrzebuje sprowadzenia na ziemię, ten cykl miałam/mam całkiem popaprany 🤦 owu z mojej obserwacji w 6 dniu cyklu, sugerując się tym zrobiłam test wczoraj w domniemanym 14 dniu po owu i wyszła biel, nie był to pierwszy mocz ale jednak trzymam się tej bieli.

Dzisiaj rano obudziłam się z ogromnym bólem piersi, trzyma mnie do teraz, nigdy wcześniej przed okresem nie miałam takich bóli. I dlatego kompletnie nie wiem co mam myśleć 😱

Owu jednak była później i ból jest spowodowany wyrzutem proga ?

Ciąża jednak ? Ale przecież taki ból nie bierze się z bety poniżej 10 🤦

Mam mętlik w głowie i nie potrzebie zaczynam siebie robić nadzieję 🙄
mnie bolą piersi w każdym cyklu wiec dla mnie to nie jest symptom ale obym się myliła :)

mnie bolą piersi w każdym cyklu wiec dla mnie to nie jest symptom ale obym się myliła :)
ja mam zazwyczaj takie pobolewanie ale zdecydowanie bez szału i nie w każdym cyklu. Ale teraz to jest taki ból że cierpienie zadaje mi nawet mój ukochany biustonosz 😱😑 takich bóli przed @ nie miałam nigdy.
Drugą fazę mam 15 dniową więc jeśli było jak myślałam to jutro wszystko się wyjaśni 🤷 ale do tego czasu zjedzą mnie wahania nastroju 😂😂😂 ciąża, nie ciąża, ciąża, nie ciąża ....😂😂😂

Hej dziewczyny zrobiłam dziś oznaczenie progesteronu wynik 8.4. pierwszy raz w życiu badałam i wg testów owu podejrzewam że owu była 7 dni temu ale równie dobrze mogła być 6-8dni temu. Czy wynik jest ok ?

ja mam zazwyczaj takie pobolewanie ale zdecydowanie bez szału i nie w każdym cyklu. Ale teraz to jest taki ból że cierpienie zadaje mi nawet mój ukochany biustonosz 😱😑 takich bóli przed @ nie miałam nigdy.
Drugą fazę mam 15 dniową więc jeśli było jak myślałam to jutro wszystko się wyjaśni 🤷 ale do tego czasu zjedzą mnie wahania nastroju 😂😂😂 ciąża, nie ciąża, ciąża, nie ciąża ....😂😂😂

Jeżeli miałabym uznawać to za objaw ciąży to w grudniu - oprócz tego że mnie jakoś tam lekko bolały jak zawsze przed @ to miały inny kształt. Nie umiem tego ładnie wytłumaczyć, ale normalnie wiadomo smutne uszy jamnika :D a wtedy były takie ładne jakbym dopiero co od chirurga wyszła ;) nawet nie to że większe, ale takie jędrniejsze

reklama
Jeżeli miałabym uznawać to za objaw ciąży to w grudniu - oprócz tego że mnie jakoś tam lekko bolały jak zawsze przed @ to miały inny kształt. Nie umiem tego ładnie wytłumaczyć, ale normalnie wiadomo smutne uszy jamnika :D a wtedy były takie ładne jakbym dopiero co od chirurga wyszła ;) nawet nie to że większe, ale takie jędrniejsze
jak ja bym miała ze swoich piersi wróżyć to niestety ale od styczniowego biochemu byłabym już 3 cykl w ciąży, bo ciagle od tamtego czasu przed okresem wyglądają tak samo jak wtedy ;)

Do góry