Matylda.<3
Fanka BB :)
ja właśnie tez po drzemce :-(Mi jeszcze pink nigdy jaj nie zrobił... Poza tym no czuję że coś jest na rzeczy bo zaczęły mnie boleć dzisiaj piersi i miałam drzemkę, bo już nie mogłam wytrzymać... Ale ze mam problem z nawracającymi biochemami to podchodzę do tego z dużą rezerwą...
Humorki mam straszne…
na każdym teście biel wizira.. muszę ich zamówić więcej na maj bo kupując w aptece zbankrutuje..
smacznego winka ! Jak ja dostanę okres tez będę piła już się w lodowce chłodzi.Jak dzisiaj u mnie przyszła @ jakieś 3 dni wcześniej, niż wynikało z moich wyliczeń (a na pewno dwa), to tak samo sobie to początkowo tłumaczyłam że to nie @...
Ale niestety rzeczywistość jest inna, brzuch boli baaardzo... A ostatnie kilka cykli miałam rozjechane, teraz brałam inozytol i wiesiołka, więc może po prostu coś wraca u mnie do normy.
Niestety nie dotrwałam do jutrzejszego testowania rozczarowanie jest, trzeba to jakoś przełknąć, w święta napić się winka i działać dalej..
Ale trzymam mocno kciuki za każdą z Was, która testowanie w tym miesiącu ma jeszcze przed sobą !