Carolina123
Fanka BB :)
no to nie wiem. Taki promieniujący ból mi nigdy nie przytrafił się.Pobolewanie pobolewaniem to tam
Czasem ćmi ale to po
Prostu boli lewy jajnik aż promieniuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to nie wiem. Taki promieniujący ból mi nigdy nie przytrafił się.Pobolewanie pobolewaniem to tam
Czasem ćmi ale to po
Ja wczoraj też miałam taki ból. Dzisiaj za to pobolewało mnie podbrzusze, tak dosyć dokuczliwie i No-spe sobie wzięłam.Pobolewanie pobolewaniem to tam
Czasem ćmi ale to po
Też czasami mam promieniujący ból jajnika - czuje takie „ciągnięcie” do połowy uda. Ostatnio przy owu miałam potężny ból jajnika. Aż przy siadaniu prostowała się z bólu. Na USG wszystko okPobolewanie pobolewaniem to tam
Czasem ćmi ale to po
No tylko ze to drugi raz w tym cyklu. 13 i 18 dc . I teraz boje się ze jeszcze będą bliźniakiTeż czasami mam promieniujący ból jajnika - czuje takie „ciągnięcie” do połowy uda. Ostatnio przy owu miałam potężny ból jajnika. Aż przy siadaniu prostowała się z bólu. Na USG wszystko ok
To u mnie sytuacja wygląda tak: byłam u lekarza 24 marca i lekarz zrobił usg. Stwierdził, że 26-27 będzie owulacja bo widzi piękny pęcherzyk. Zaczęłam testować ovu (mam PCOS i jestem po poronieniu). Testy wychodziły negatywne ale działaliśmy, szczególnie że lekarz wręcz namawiał na to działanie. Wyznaczyłam sobie termin testowania na 8 kwietnia. Ale 6 kwietnia miałam taki ból prawego jajnika, zrobiłam test ovu - nie był to pik bo pik pewnie był 1-2 dni wcześniej ale za to jeszcze intensywnie się wybarwił. Wzięłam się za mojego i do roboty. I teraz się zastanawiam czy miałam dwie owulacje? Czy nie doszło do tej owulacji z 26-27 marca? Czytałam, że może się zdarzyć taka podwójna owulacja. Nawet czytałam o kobiecie, która z takiej owulacji miała bliźniaki z różnica w poczęciu. Nie wiem. W tym miesiącu ten cykl to wielka niespodzianka. Ale testować będę. Co ma być, to będzieNo tylko ze to drugi raz w tym cyklu. 13 i 18 dc . I teraz boje się ze jeszcze będą bliźniaki
Ja mam ból piersi od owulacji do okresu, u mnie ustaje on ( obserwacja od 4 cykli) na 4-5dni przed okresem. Moja szwagierka ma tak samo. Ma tez dwójkę dzieci i mówi, ze przy ciąży ból jej się utrzymał od owulacji aż do 6-7 tyg ciąży. Zarówno w jednej jak i w drugiej ciąży. Jak w ciąży nie była to ból mija na kilka dni przed okresem. Ale wiadomo u każdego to kwestia indywidualna. Ja miałam kilka cykli jeszcze przed staraniami gdzie nie czułam wgl bólu piersi Także chyba różnie może byćja z takim pytaniem, jak to u was jest z bólem piersi ? kiedy głównie go odczuwacie jeżeli w ogóle odczuwacie ? pytam bo zaczęłam odczuwać dzisiaj ich ból, a zawsze bolą mnie cycki na tydzień (czasami dłużej zaraz po owu) przed okresem, co by się zgadzało bo dzisiaj jestem 8dpo i został tydzień do okresu, zastanawia mnie czy ten ból to już informacja ze nie ma na co liczyć i okres się zbliża (skoro zawsze tak mam) czy można mieć jeszcze ciszą nadzieje i zacząć testować za 2 dni w 10dpo…
Przy pcos nie rób testów owu bo nie wychodzą :/ ja tez mam pcos i pomagam sobie pierwszy cykl ovumedem dlstego podwójna owu myśle mogła być. Tylko dla pewności chce jeszcze dzisiaj działać zobaczymy może i będą bliźniakiTo u mnie sytuacja wygląda tak: byłam u lekarza 24 marca i lekarz zrobił usg. Stwierdził, że 26-27 będzie owulacja bo widzi piękny pęcherzyk. Zaczęłam testować ovu (mam PCOS i jestem po poronieniu). Testy wychodziły negatywne ale działaliśmy, szczególnie że lekarz wręcz namawiał na to działanie. Wyznaczyłam sobie termin testowania na 8 kwietnia. Ale 6 kwietnia miałam taki ból prawego jajnika, zrobiłam test ovu - nie był to pik bo pik pewnie był 1-2 dni wcześniej ale za to jeszcze intensywnie się wybarwił. Wzięłam się za mojego i do roboty. I teraz się zastanawiam czy miałam dwie owulacje? Czy nie doszło do tej owulacji z 26-27 marca? Czytałam, że może się zdarzyć taka podwójna owulacja. Nawet czytałam o kobiecie, która z takiej owulacji miała bliźniaki z różnica w poczęciu. Nie wiem. W tym miesiącu ten cykl to wielka niespodzianka. Ale testować będę. Co ma być, to będzie
Przy 1 ciąży ból piersi był nie do wytrzymania gdzieś tydzień po owu. Bardzo szybko Zaczęły bolec. A tak bez ciąży to zauważyłam, że jak jestem nakręcona na ciąże to bolą basaardzo a gdy mam cykl, że olewam temat to nawet nie bolą xDja z takim pytaniem, jak to u was jest z bólem piersi ? kiedy głównie go odczuwacie jeżeli w ogóle odczuwacie ? pytam bo zaczęłam odczuwać dzisiaj ich ból, a zawsze bolą mnie cycki na tydzień (czasami dłużej zaraz po owu) przed okresem, co by się zgadzało bo dzisiaj jestem 8dpo i został tydzień do okresu, zastanawia mnie czy ten ból to już informacja ze nie ma na co liczyć i okres się zbliża (skoro zawsze tak mam) czy można mieć jeszcze ciszą nadzieje i zacząć testować za 2 dni w 10dpo…