reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Mam pytanie. Czy po biochemie może się spoznić okres? Czy mogą być jakieś powikłania?
Mam dość po dniu wczorajszym. Chodze i placze po katach. Jakby nic nie było to bym jakoś przeżyła, a tak masakakra. Juz sie nakrecam ze trzeba będzie jakieś badania genetyczne robić itp. czemu człowiek jest taki głupi 😞
wiem, że jest ciężko. Niestety my tu możemy Cię wesprzeć, ale za Ciebie tego nie przeżyjemy. Jak irracjonalnie, by to nie zabrzmiało to musisz to przeżyć. Nie da się wrócić do porządku dziennego już kolejnego dnia. I czy ciąża trwała miesiąc, tydzień czy dzień odczuwamy jej stratę intensywnie. Nie wiem jaki będzie Twój sposób na poradzenie sobie z tą sytuacją ale życzę Ci jak najlepiej. Ja pomimo, że od biochema minął już jakiś czas codziennie o nim myślę. Jest lepiej, po czasie jest lepiej ale wydaje mi się, że w głowie pozostaje to na zawsze .

reklama
Jeszcze jest czas, na spokojnie 🤗 Choć sama wiem, że też na pewno zacznę testować wcześniej niż termin spodziewanej 🐒 Myślę już w sobotę zatestować, to byłoby 8-10 dpo. 8 wg kalendarzyka a 10 wg moich obserwacji 🤪
Ja miałam testować 22.04, ale owulacje miałam szybciej według mnie i testów owulacyjnych 😅 Dziś mam już 7 dpo. I chyba w piątek, ale sobotę zrobię już pierwszy test 🙈

A mnie zaś mocno boli jajnik prawie jak uczucie kolki… drugi raz owu? Pierwszy taki ból był w 13 dc dziś 17 dc…. Jakieś pomysły ? Może jednak wyszło? 🙊🤣

Ciagle boli ten sam lewy. Szkoda ze nie możemy zrobić sobie usg same w domu i zobaczyć co się dzieje
Sprostowanie. Pierwszy silniejszy ból jajnika 13 dc .. dziś 18 dc i zaś taki bol jakby kolka. Niedawno miałam wizytę u gina i było wszystko Ok wiec raczej żadna choroba. Bardziej się zastanawiam czy się wstrzelilam wgl w owu 13 dc skoro dzisiaj zaś boli. A może jednak się coś dzieje stad bóle

reklama
Do góry