reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Teoretycznie owu może się przesunąć w obie strony, jak w poprzednim cyklu były np dwa większe pęcherzyki i jeden pękł to nic nie stoi na przeszkodzie że owu będzie zaraz po lub w trakcie okresu 🤷🏻‍♀️ tylko taki cykl powinien być wtedy odpowiednio krótszy.
no okaże się, w przyszłym tygodniu, druga faze mam 15 dniową więc powinnam w przyszłym tygodniu w sobotę dostać okres, jeżeli to faktycznie była owulacja.

reklama
Ja biorę już Euthyrox 137 😂 a pamiętam jak zaczynałam od 25, to były czasy 😪
ja kiedyś tez brałam prawie 100 ale za zgoda endo odeszłam całkiem od leków bo wszystko wróciło do normy. Z TSH 2-3 można zyc jeśli się jescze nie planuje dzieci, teraz to najchętniej od razu bym weszła na 100 żeby szybko to zbić ale wiem ze to nie najlepszy pomysł 😅

ja kiedyś tez brałam prawie 100 ale za zgoda endo odeszłam całkiem od leków bo wszystko wróciło do normy. Z TSH 2-3 można zyc jeśli się jescze nie planuje dzieci, teraz to najchętniej od razu bym weszła na 100 żeby szybko to zbić ale wiem ze to nie najlepszy pomysł 😅
Ja miałam już epizod z dawką 150, zaraz zabraknie mi skali 😂

jak tam dzisiaj u Ciebie ?
Dobrze, mam jeszcze 2 tyg L4 na odpoczynek. Na szczęście nie boli ale pęcherzyk w jajowodzie wczoraj miał ponad 2 cm ... a jajowód chyba normalnie ma jakieś 3mm ? Coś w tym stylu wiec wciąż ryzyko jest ale z każdym dniem spada 🤞🤞
Hahahahahha 😂😂😂😂
Chyba mogę się cieszyć… 😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

2 dni temu beta była 7.81, a prog 10.11 🥺
No widzisz ?! A nie mówiłam ze juz bedzies spokojna po tym badaniu ? 🥰

Dobrze, mam jeszcze 2 tyg L4 na odpoczynek. Na szczęście nie boli ale pęcherzyk w jajowodzie wczoraj miał ponad 2 cm ... a jajowód chyba normalnie ma jakieś 3mm ? Coś w tym stylu wiec wciąż ryzyko jest ale z każdym dniem spada 🤞🤞

Hahahahahha 😂😂😂😂

No widzisz ?! A nie mówiłam ze juz bedzies spokojna po tym badaniu ? 🥰
dziekuje! Jestem o tego mi trzeba było ❤️

@Bibi89 to dobrze, że nie boli. Zbytnio nie wiem jak to sie ma u Ciebie dalej odbyc bo po prostu nie zagłębiałam się w ta kwestie cp. Ale rozumiem że jak ten pęcherzyk sie zmniejszy to dalej odbywa sie to jak przy poronieniu, tak?

@Bibi89 to dobrze, że nie boli. Zbytnio nie wiem jak to sie ma u Ciebie dalej odbyc bo po prostu nie zagłębiałam się w ta kwestie cp. Ale rozumiem że jak ten pęcherzyk sie zmniejszy to dalej odbywa sie to jak przy poronieniu, tak?
Nie wiem 🤷🏽‍♀️ raczej chyba nie bo przy CP można normalnie mieć okres a beta nadal może być pozytywna wiec jest to nieprzewidywalne.
Najgorsze jest to, że teraz 6 miesięcy musze czekać ze staraniami 😭😭😭

reklama
Do góry