Malina_93
Fanka BB :)
Nie jestem umówiona jeszcze na nic, ale chciałabym zrobić oba badania. W piątek mam wizytę to będę o to pytaćAle piszesz o teście pappa z krwi, czy usg prenatalnym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jestem umówiona jeszcze na nic, ale chciałabym zrobić oba badania. W piątek mam wizytę to będę o to pytaćAle piszesz o teście pappa z krwi, czy usg prenatalnym?
Ja mam to samo, też przed spaniem robię się głodna, dobrze mi robi wtedy kawałek jabłka. I też denerwuje mnie to, że muszę drugi raz myć zęby. Kiedyś próbowałam zasnąć bez zjedzenia, ale głód zwyciężył.Rozumiem. To dobrze, że idziesz wcześniej. Lepiej być ostrożnym za wczasu. Ja miałam ba początku ciąży 38. Ciekawa jestem jak teraz ma się to do moich bolow. Dostałam 2 x dziennie luteine ale mysle sobie, skąd lekarz wie jaki mam poziom. Oby nie przedobrzyc.
Co się położę spać to głodna się robie w kilka sekund niesamowicie. Nie cierpię jeść po myciu zębów ale chyba muszę polubić podwójne mycie
Kto jeszcze nie robi pappa? Cały czas czytam, że robicie i się stresuje, że ja zrezygnowałam.
Bedemama musiałaś mi przypomnieć o tym snickersie o matkooooo mam knopersa w domu ale jak zjem to córka mi da popalić bo to jej hihi. Najlepiej nie trzymać słodkiego w domu. Chyba zjem kawałek gorzkiej czekolady może mi przejdzie
Teściowa to też moja zmora.... Mieszkamy razem. Ona jest chora na schizofrenie i ostra demencje.... Także lolejne dziecko tylko ze dorosłe. Nikomu tego nie życzę bo to droga przez mękę. Moj R jest jedynym ktory może się nią zająć bo ośrodki sa bardzo drogie
Co macie dziś ma obiad? Jest taka pasludna pogoda ze nic się nie chce ale dzieci i faceta trzeba nakarmic...weny mi brakuje
Cały czas śledzę te wszystkie wasze posty i okropnie się niecierpliwie i nie mogę się doczekać swojej wizyty, a ta dopiero w piątek i to wieczorem [emoji853] w nawiązaniu do objawów to ja mam okropne problemy ze wstaniem rano. Wylęgam się z łóżka w tym tygodniu kolo 11 nie wiem jakbym funkcjonowała jakbym miała chodzić do pracy na 8 [emoji86] ale pracuje w domu i jest mega ciężko, bo brakuje energii dzisiaj po raz kolejny przełożyłam wizytę u ortodonty, bo obawialam się mdlosci. Niby wszyscy mówią ze w ciąży to poranne mdlosci a mnie atakuje najbardziej przed snem. Jeszcze biorę na noc sporo tabletek i one nasilają objawy. Ale z tego co czytałam wasze posty to dużo z was ma mdlosci właśnie wieczorem. Chyba coś się pozmienialo
Kto jeszcze nie robi pappa? Cały czas czytam, że robicie i się stresuje, że ja zrezygnowałam.
Któraś z Was nie ma jeszcze za bardzo objawów ciąży? Mnie trochę jeszcze bolą piersi ( bardziej sutki), ciągnie mnie podbrzusze i pachwiny, czasem wieczorem mnie mdli i szybciej się męczę. Poza tym zero innych objawów.
Ja niestety rzadko, bo tragicznie sie czuje.Współżyjecie z mężama, partnerami? Ja tak, od poczatku.. Ale jak jedna z dziewczyn tu na forum napisała, że delikatnie wsadzi sobie palca i czuje szyjke to mi się gorąco zrobiło
Ja bym bardzo chciała... Chcieć!Współżyjecie z mężama, partnerami? Ja tak, od poczatku.. Ale jak jedna z dziewczyn tu na forum napisała, że delikatnie wsadzi sobie palca i czuje szyjke to mi się gorąco zrobiło