Dzisiaj w pracy dostałam Prince polo.. miałam taką ochotę, że otworzyłam, ugryzłam dwa razy i ochota mi przeszła. Odrzuciło mnie od słodyczy, a wcześniej to byłam ciasteczkowy potwór
Knopersy są pyszne [emoji39]
Ja na swoich teściów nie narzekam, ale cieszę się, że mieszkamy osobno. Pod jednym dachem nasze relacje byłyby pewnie zupełnie inne, gorsze.
Złote rady od wszystkich do okoła będę przyjmowała, ale niekoniecznie stosowała. Teściowej zawsze można powiedzieć, że swojego syna wychowała i mam parę uwag [emoji23]
Miałam zupę pomidorową i kopytka [emoji39]
Mnie atakują mdłości bez względu na porę dnia. Niedawno wróciłam do domu. Spotkałam się z przyjaciółką.. w drodze powrotnej stałam nad śmietnikiem.. bo tak mnie naciągało.
Umówiłam się na badania prenatalne.., które są poprzedzone badaniami z krwi, to chyba będzie pappa?!
Badania dopiero 7.10, ale cały czas się zastanawiam.. boję się, że jeśli nie daj Boże wyjdzie coś nie tak, to do dnia porodu się zadręczę i wszystkich do okoła.
Dziś policzyłam.., że to wszystko trochę jednak kosztuje [emoji87]
Badania zaraz na początku 109 zł. Wizyta I - 0 zł
Wizyta II - 150 zł
Teraz mam zrobić badania, wyniosą 270 zł
30.09 mam wizytę III - 150 zł
7.10 prenatalne - 400 zł
Witam kolejne kwietniówki [emoji3590] nie spodziewałam się, że ktoś się jeszcze zjawi! [emoji7]