U
reklama
sisi_1989
Fanka BB :)
Ogorkowa I szczawiowa...Mniam!zupe ogorkowa, ale moj maz w podrozy sluzbowej a dzieci w szkole i przedszkolu jedza. Ja odkad w ciazy jestem, jem tylko zupy ...pomidorowa,ogorkowa, szczawiowa i rosol
AniulekP
Będzie dobrze, musi być 3mam mocno kciuki daj znać potem[emoji8]Bedzie dobrze. To nie musi być coś złego. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
MoniaMa
Moja teściowa była super osobą.Nawet lepszą niż moja matka. Zawsze nas wspierała. Niestety również zmarła tego lata na nowotwór.Jeszcze bardzo to przeżywamy bo o chorobie dowiedzieliśmy się zaledwie 2 miesiące przed jej śmiercią.Może to dziwne ale bardzo za nią tęsknie[emoji17]Dziewczyny usmazylam sobie na patelni ser smażony i wbilam dwa jajka. I to ciepłe naniosłem na świeża bułkę. Uwielbiam mmmmmm.
Ja nigdy swej teściowej nie poznam bo umarła nim poznałam swego narzeczonego. Dosłownie 4 miesiące przed nowotwór, zgroza XXI wieku
Dziś wywiadówka, wiecie jak mi się chce nie...
Nie Kuś tym knopersem, bułki muszą wystarczyć hihi
AniulekP
Wczoraj robiłam gołąbki i na dziś też mam :-) a dla młodego mięsko drobiowe z warzywami bo golabkow nie zje :-)Co macie dziś ma obiad? Jest taka pasludna pogoda ze nic się nie chce ale dzieci i faceta trzeba nakarmic...weny mi brakuje
sisi_1989
Wiesz może kiedy dokładnie? Bo szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam.
W czerwcu skonczyli krecic, wiec niebawem pewnie bedzie
Integral
Szczawiową bym zjadła... Ale szczwiu nie mam[emoji17]zupe ogorkowa, ale moj maz w podrozy sluzbowej a dzieci w szkole i przedszkolu jedza. Ja odkad w ciazy jestem, jem tylko zupy ...pomidorowa,ogorkowa, szczawiowa i rosol
Integral
Super wieści!
Ja już po, maluszek żyje wg USG 8+4, jeżeli kolejne usg będzie Ok, w przyszłym tyg to mogę już się cieszyć ciąża
reklama
U
użytkownik 181
Gość
Chyba sporo dziś je pasztet z pomidorem bo ja mi też narosilyscie smaka i jem.
Niestety bardzo się martwię i kiepsko czuje. Boli mnie okropnie ledzwie po lewej stronie i troszkę przy tym brzuch. Chyba pojadę na IP bo ciężko mi się ruszać. Nie czytałam aby któraś z Was tu tak miała [emoji17]
Niestety bardzo się martwię i kiepsko czuje. Boli mnie okropnie ledzwie po lewej stronie i troszkę przy tym brzuch. Chyba pojadę na IP bo ciężko mi się ruszać. Nie czytałam aby któraś z Was tu tak miała [emoji17]