Anlika
Zaciekawiona BB
Wiesz może kiedy dokładnie? Bo szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam.Niedlugo 2 sezon !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz może kiedy dokładnie? Bo szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam.Niedlugo 2 sezon !
ojej biednas TyZa mną kolejna bezsenna noc, znowu od 3 nie śpię, powiem Wam że już jestem fizycznie i psychicznie wymeczona a gdzie tam do końca ciąży. Wczorajszych kanapek z pasztetem i pomidorem pół nocy żalowalam jak wisiałam nad kibelkiem. Nigdy więcejdziś grzecznie wróciłam do chleba z masłem.
hehe dzieci to maja pomyslyA ja jestem dziś mega niewyspana. Wczoraj moja córka była chyba na jakiejś diecie bo przez cały dzień jadła jak ptaszek. Kolacji też nie zjadła i w nocy się co chwilę budziła że chce mięsko. O 5 rano już całkowicie zrobiła mi pobudkę że chce jeść i chyba nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam naleśników
Bedzie dobrze. To nie musi być coś złego. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się sporo brązowego śluzu jak powidła śliwkowe, usg mam za 2 godz trzymajcie kciuki tak bardzo się boje
a skad z Pl jestes?Kochana ale piekne wiadomosci z usgmam nadzieje, ze nic tam miedzy nozkami nie zacznie dyndac
Teraz mi ochote zrobilas na snikersa
Maz wzial dzisiaj samochod do pracy, a ja mam do najblizszego sklepu 10 minut piechota... nie dam rady dojsc i wrocic. Lodowka pusta. Moze to i dobrze, nie bede tyle jesc... z tym, ze mamy w kuchni szuflade rozpusty, gdzie chowamy same slodkosci, batony, zelki itp. No i chipsy. Juz slysze dochodzacy z niej glos niedojedzonego wczoraj marsa... a w kolejce jeszcze 3 nastepne.
Ja tez kiedys dobilam do rozmiaru 40 i bardzo chce teraz tego uniknac... odwazylam sie przed chwila stanac na wadze i o dziwo stoi w miejscu. Mam prawie 61kg przy 168cm. Nie wiem jak to mozliwe, ze nic nie przytylam. Moze mars dziala w rzeczywistosci odchudzajaco???
Teraz bede marzyc o pasztecie... dzieki!
Chyba nie ma zlotej rady i trzeba jakos to przezyc...
Berlin to polowa drogi z Amsterdamu do mojej rodzinnej miejscowoscizazdroszcze, ze masz tak blisko do Polski.
Kochana jestem z toba. Tez od 3 nie spie...
Powodzenia z tesciowaja tez swoja lubie, ale dzisiaj czuje sie tragicznie i tylko czekalam, zeby zabrala do siebie synka. Zazwyczaj wchodzi na pol godzinki i wychodzi a dzisiaj jak na zlosc siedziala dwie godziny
nie wyobrazam sobie spedzic z nia calego dnia.
dacie rade, badz dzielnaPrzede mna jeszcze 17 dni z tesciowazastanawiam sie jak tesc przezyl 40 lat
Najlepsze jest to, ze te wspolne wakacje to moj pomysl. Zaplanowalismy na poczatku czerwca kiedy jeszcze nie wiedzialam ze beda mna targac hormony.![]()
trzymamy kciuki za dobre wiesci.Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się sporo brązowego śluzu jak powidła śliwkowe, usg mam za 2 godz trzymajcie kciuki tak bardzo się boje
zupe ogorkowa, ale moj maz w podrozy sluzbowej a dzieci w szkole i przedszkolu jedza. Ja odkad w ciazy jestem, jem tylko zupyCo macie dziś ma obiad? Jest taka pasludna pogoda ze nic się nie chce ale dzieci i faceta trzeba nakarmic...weny mi brakuje
Myślałam o rosole na rozgrzanie. Ale zobaczymy co na to maz powie jak wrociCo macie dziś ma obiad? Jest taka pasludna pogoda ze nic się nie chce ale dzieci i faceta trzeba nakarmic...weny mi brakuje