Najeczka
Fanka BB :)
Super! Lekarz wyjaśnił skąd mogło być plamienie?Ja już po, maluszek żyje wg USG 8+4, jeżeli kolejne usg będzie Ok, w przyszłym tyg to mogę już się cieszyć ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Lekarz wyjaśnił skąd mogło być plamienie?Ja już po, maluszek żyje wg USG 8+4, jeżeli kolejne usg będzie Ok, w przyszłym tyg to mogę już się cieszyć ciąża
Za mną też tak chodziły, że aż musiałam zrobić i tak zachcianki ciążowe decydują o tym co dzis na obiad. Najadłam się do sytaZa mną chodza placki ziemniaczane z gulaszem i ogorkami konserwowanymi
Hehe też bym zrobiła ale córka nie może bo jest na diecie A wiem że będzie chciała to co my jeśćZa mną też tak chodziły, że aż musiałam zrobić i tak zachcianki ciążowe decydują o tym co dzis na obiad. Najadłam się do syta
ojej wieki nie jadlam...trzeba bedzie pomyslecZa mną chodza placki ziemniaczane z gulaszem i ogorkami konserwowanymi
Ja już po, maluszek żyje wg USG 8+4, jeżeli kolejne usg będzie Ok, w przyszłym tyg to mogę już się cieszyć ciąża
Nie da się nie przywiązać do ciąży, tym bardziej po zobaczeniu takiego cudownego ludzika na usg [emoji173] Bym się załamała, gdybym straciła maleństwo. A lekarz mi powiedział że bezpieczniej będzie od 16-17 tygodnia więc jeszcze muszę poczekać 6 tygodni...Wg tego lekarza po luteinie, mam swojemu prowadzącemu powiedzieć o tej sugestii i zrobić próby wątrobowe bo luteina dowcipna podobno bardzo obciąża wątrobę, na usg żadnego krwiaka nie widać. Obiecałam sobie ze nie przyzwyczaję się do tej ciąży aż do 12 tyg ale tak się nie da, na ost usg lekarka pokazała raczki i nóżki a dziś zobaczyłam nosek i poleglam
Ciesze sie, ze wszystko dobrze! Ja juz pisalam tutaj, ze w poprzedniej ciazy mialam 2 dni brazowego plamienia w okolicach 8/9tc jak powinnam miec okres. Tez wszystko bylo okJa już po, maluszek żyje wg USG 8+4, jeżeli kolejne usg będzie Ok, w przyszłym tyg to mogę już się cieszyć ciąża