angelka123
i tylko nadzieja......
Nie, nie - to całkiem coś innego. Bardziej szczegółowy test, który wyodrębnia DNA dziecka. Coś bardziej jak amniopunkcja tylko ze badanie nieinwazyjne.aaa coś ala Pappa i wolna HCG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie - to całkiem coś innego. Bardziej szczegółowy test, który wyodrębnia DNA dziecka. Coś bardziej jak amniopunkcja tylko ze badanie nieinwazyjne.aaa coś ala Pappa i wolna HCG?
Ja miałam kawę z mlekiem po 2 dniowych bardzo trudnych wizytach w toalecie także żyłki jak najbardziej pękają przy różnych czynnościach.A i ta kawa z mlekiem to nie z macicy wiec pewnie wczoraj przegielam i jakieś naczynko pękło czyli organizm sam daje znac ze trzeba zrobić pas także dziś leżę do góry brzuchem jutro dokończę tamat basenu
Powodzenia ja jadę na 19i też jestem nakręcona i rozpłakana. Porąbane to,fakt...Jade na usg... rano robilam pobranie do testu Panorama. Wyniki za okolo 2 tyg. Okresla od razu płeć... Teraz usg. Plakałam rano ze stresu, teraz jak to pisze tez. MUSI BYC DOBRZE! Odezwe się... całusy.
Ps. Pryszczy u mnie brak a na rozstepy stosuje Clarins. Drogi ale dziala wedlug mnie. Choć pewnie po prostu nie mam predyspozycji i tyle... Porabane to wszystko. Nie dać się zwariować... Trzymajcie kciuki.. Chociaż i tak co ma być to będzie ❤
Ja mam dwóch synów. I tak, w razie drugiego chłopca przygotuj się na komentarze w stylu , szkoda że się nie udało, szkoda że nie parka itd. u mnie jak ciążą będzie oficjalna to na bank zaczną się teksty że byle byla dziewczynkaJejku wspolczuje. Bardzo przykro zegnac sie z bliskim, zwlaszcza z tak mloda osoba. Odpoczelas juz troche po ciezkim tygodniu?
Mniam
Nie ma przeciwwskazan o ile farba jest bez amoniaku, co w dzisiejszych czasach jest norma. Farbowalam wlosy w 12tc. Zrob sie na bostwo
Podziwiam chlopaka, ze zgodzil sie na zrobienie takich zakupow moj maz chyba krecilby nosem gdyby mial w aptece wypytywac o globulki i zele intymne dla mnie chociaz moze sie myle
Ja tez sprawdzilam i w zadnej rece nie wyczulam haha. Mam ogromna nadzieje na dziewczynke, bo chlopca juz mam. Wszyscy w rodzinie meza pytaja czy chcemy dziewczynke. Tesciowa mowi, ze na pewno bedzie panna, moj tata tez wspomnial, ze takie ma przeczucie.
Pamietam jak w pierwszej ciazy powiedzialam managerce, ze chcialabym dziewczynke. Jak jej pozniej powiedzialam, ze bedzie chlopak to zaczela mnie pocieszac. Przykro mi sie zrobilo, bo niewazne co by bylo to i tak kocha sie nad zycie. Jak teraz sie okaze, ze bedzie drugi chlopak o ktos w podobny sposob zareaguje na niusa to chyba wybuchne.
Z ciekawości zrobiłam tą numerologię i wyszło nieparzyście jako chłopiec [emoji16]Za wszystkie wizytujace trzymam kciuki[emoji5]
Ja tez sprawdzam co chwile jakies niwinki na płeć z kalendarza dziewczynka z ph też bo mam 5,z nadgarstka puls nie czuje różnicy niedzy prawą i lewa reka....
Z obraczki 11 lat temu ciotka wróżyła mi i mężowi wyszło nam tak samo chlopiec, chlopiec, dziewczynka.
A i jeszcze z numerologia tez dziewczynka wyszła a sprawdzałam tez jak to sie ma do chlopców moich i wyszło dobrze...[emoji5][emoji5][emoji5]
Czlowiek swiruje [emoji38][emoji28] ale wiadomo uwierze gdy na usg lekarz bedzie 100% pewny.
Mi wypadały nawet przed ciążą od tarczycy, teraz hormony wyregulowane a włosy lecą gorzej niż wcześniej.Czy wam też włosy wypadaja w dużej ilości, u mnie po myciu tyle wlosów na reczniku i szczotce ze szoķ i tak samo przy każdym czesaniu a włosy mam krotkie.
dziewczynyn a co to jest ta panorama
Nie, nie - to całkiem coś innego. Bardziej szczegółowy test, który wyodrębnia DNA dziecka. Coś bardziej jak amniopunkcja tylko ze badanie nieinwazyjne.