reklama
Bedemama!
Moderator
Jejku wspolczuje. Bardzo przykro zegnac sie z bliskim, zwlaszcza z tak mloda osoba. Odpoczelas juz troche po ciezkim tygodniu?Nie zazdroszcze Wam dziewczyny tych wszystkich bliskich spotkan z kibelkami, czy calodniowych mdlosci.
Ja w pierwszych dwoch ciazach nie mialam zadnych objawow, tym razem strasznie szybko wiedzialam ze sie udalo, bo juz po dwoch tygodniach czulam sie kiepsko, przede wszystkim wieczorne mdlosci i oslabienie. Teraz jestem w 10 tyg. i juz jest ok, albo po prostu nie mialam czasu o tym myslec. Wczoraj niestety pochowalismy najblizsza mi osobe (nie liczac meza), w wieku 41 lat odszedl moj brat. to byl straszny dzien, wlasciciwe caly tydzien.
Kobitki, ktore sa w pierwszej ciazy, odpoczywajcie i lencie sie ile wlezie w 3 ciazy z dwojka dzieci w domu i praca na caly etat juz tak prosto nie jest...
Mniam1,5 szkl płatków owsianych, 3 łyżki mąki pełnoziarnistej, 100g roztopionego masła, 4 łyżki cukru trzcinowego, 1 łyżka miodu, 1 łyżka kakao, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 2 jajka.
Wymieszać, uformować kulki, położyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i spłaszczyć.
Piec 15min w 180st.
Można dodać ziarna, suszone owoce, zamiast kakao rozpuszczoną czekoladę albo zrobić bez kakao, co kto lubi
Nie ma przeciwwskazan o ile farba jest bez amoniaku, co w dzisiejszych czasach jest norma. Farbowalam wlosy w 12tc. Zrob sie na bostwoHelllo Dziewczynki
Mnie też wysypało na twarzy i wyglądam jak 13-latka w okresie dojrzewania W ogóle jakoś fatalnie fizycznie czuję się w tej ciąży.
A co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży? Mnie gin kazała poczekać do 15 tyg ale mam tak okropne siwe odrosty, że wstyd na ulicę wychodzić. Myślałam o szamponie koloryzującym - no ale sama nie wiem. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?
Podziwiam chlopaka, ze zgodzil sie na zrobienie takich zakupow moj maz chyba krecilby nosem gdyby mial w aptece wypytywac o globulki i zele intymne dla mnie chociaz moze sie myleMam już rzeczy na moje dziwne dolegliwości.Zobacz załącznik 1022986
Ja tez sprawdzilam i w zadnej rece nie wyczulam haha. Mam ogromna nadzieje na dziewczynke, bo chlopca juz mam. Wszyscy w rodzinie meza pytaja czy chcemy dziewczynke. Tesciowa mowi, ze na pewno bedzie panna, moj tata tez wspomnial, ze takie ma przeczucie.hehe ciekawe
No przyznawac sie dziewczyny ile teraz z Was sprawdzalo puls???
Pamietam jak w pierwszej ciazy powiedzialam managerce, ze chcialabym dziewczynke. Jak jej pozniej powiedzialam, ze bedzie chlopak to zaczela mnie pocieszac. Przykro mi sie zrobilo, bo niewazne co by bylo to i tak kocha sie nad zycie. Jak teraz sie okaze, ze bedzie drugi chlopak o ktos w podobny sposob zareaguje na niusa to chyba wybuchne.
angelka123
i tylko nadzieja......
Szklanaglowa ja Panoramę mam w piątek... Stres mnie zżera bardzo im bliżej tych wszystkich badań...
atena100 i tak ma być!
atena100 i tak ma być!
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Chodzi mi wszędzie bez wstydu, nawet był dziś sam u gina zapytać czy są moje wyniki z cytologi ale jeszcze nie ma [emoji846] Odebrał z labka oryginał grupy krwi. Staram się prowadzić oszczędny tryb życia ze względu na poprzednią stratę.Jejku wspolczuje. Bardzo przykro zegnac sie z bliskim, zwlaszcza z tak mloda osoba. Odpoczelas juz troche po ciezkim tygodniu?
Mniam
Nie ma przeciwwskazan o ile farba jest bez amoniaku, co w dzisiejszych czasach jest norma. Farbowalam wlosy w 12tc. Zrob sie na bostwo
Podziwiam chlopaka, ze zgodzil sie na zrobienie takich zakupow moj maz chyba krecilby nosem gdyby mial w aptece wypytywac o globulki i zele intymne dla mnie chociaz moze sie myle
Ja tez sprawdzilam i w zadnej rece nie wyczulam haha. Mam ogromna nadzieje na dziewczynke, bo chlopca juz mam. Wszyscy w rodzinie meza pytaja czy chcemy dziewczynke. Tesciowa mowi, ze na pewno bedzie panna, moj tata tez wspomnial, ze takie ma przeczucie.
Pamietam jak w pierwszej ciazy powiedzialam managerce, ze chcialabym dziewczynke. Jak jej pozniej powiedzialam, ze bedzie chlopak to zaczela mnie pocieszac. Przykro mi sie zrobilo, bo niewazne co by bylo to i tak kocha sie nad zycie. Jak teraz sie okaze, ze bedzie drugi chlopak o ktos w podobny sposob zareaguje na niusa to chyba wybuchne.
dziewczynyn a co to jest ta panoramaSzklanaglowa ja Panoramę mam w piątek... Stres mnie zżera bardzo im bliżej tych wszystkich badań...
atena100 i tak ma być!
Bedemama!
Moderator
No to chyba zapunktowal po poprzednich przebojach z puszczanien glosnej muzykiChodzi mi wszędzie bez wstydu, nawet był dziś sam u gina zapytać czy są moje wyniki z cytologi ale jeszcze nie ma [emoji846] Odebrał z labka oryginał grupy krwi. Staram się prowadzić oszczędny tryb życia ze względu na poprzednią stratę.
angelka123
i tylko nadzieja......
To test wolnego DNA - wyodrębniane jest DNA dziecka z krwi matki i badane pod kątem wag genetycznych.dziewczynyn a co to jest ta panorama
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Mnie katuje takimi różnymi HITAMI dnia ale widocznie dla dziecka zrobi wszystko, by było ok [emoji16]No to chyba zapunktowal po poprzednich przebojach z puszczanien glosnej muzyki
aaa coś ala Pappa i wolna HCG?To test wolnego DNA - wyodrębniane jest DNA dziecka z krwi matki i badane pod kątem wag genetycznych.
reklama