SzczęściaraJa w ogóle. Odkąd jestem w ciazy praktycznie wcale mi nie wychodzą
reklama
Ja wizytuje, a głowa mi dziś tez daje popalić. Do tego jeszcze popsuł mi się wzrok w jednym oku i będę musiała zaliczyć neurologa. A miałam nadzieje, ze w ciąży mi to moje choróbsko neuro odpuści.Mi wyskoczyly na twarzy i na dekolcie bardzo dużo.
Ja dzis wstałam z bólem głowy ,pije kawe może pomoże teraz mam tydzien wolnego dostałam od polożej w piatek.. w pracy dużo zstoje a ostatnio zaczelo mi sie w glowie krecic.
Kto dzis wizytuje.. za kogo trzymać kciuki[emoji4]
Ja wizytuje, a głowa mi dziś tez daje popalić. Do tego jeszcze popsuł mi się wzrok w jednym oku i będę musiała zaliczyć neurologa. A miałam nadzieje, ze w ciąży mi to moje choróbsko neuro odpuści.
trzymam kciuki! Jaka chorobe masz jesli moge spytac?
U
użytkownik 193062
Gość
Hejka i jak smakowało ciasto?Było coś takiego u mnie, ale niestety okazało się w moim przypadku infekcją. Dostałam globulki Pimafucin, na razie jestem po trzech, ale śluz zmienił kolor już na biały/przezroczysty. Znikło też doraźne plamienie, możliwe, że miałam podrażnienie od tej infekcji, bo dwóch lekarzy nic nie wykryło. ;/ Przez infekcję cytologię mam przełożoną na kolejną wizytę w październiku.
Emilia, dzięki jeszcze raz za przepis na ciacho. Dzisiaj też upiekłam ze śliwkami węgierkami prosto z bazarku.
Zobacz załącznik 1022762
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Lekarz dopiero jutro będzie, bo jest tylko we wtorki. Na początku ciąży też to miałam i przeszło samoistnie. Takie uczucie gorąca w pochwie + dziwny żółty śluz a mocz był w porządku, żadnych bakterii.A moze warto skonsultowac z ginem, moze jakas bakteria .
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Hej dziewczynki
Współczuje Wam wszystkim tych dolegliwości, ja wgl nie czuje się ciążowo, oprócz większego brzucha i bolących sutek nic mi nie jest :-)
Muszę zapisać się na prenatalne dzisiaj, jeszcze przed wyjazdem na Chorwację by wiedzieć, ze wszystko jest dobrze [emoji4]
Macie może już doppler, zamierzacie kupić do domu?
Współczuje Wam wszystkim tych dolegliwości, ja wgl nie czuje się ciążowo, oprócz większego brzucha i bolących sutek nic mi nie jest :-)
Muszę zapisać się na prenatalne dzisiaj, jeszcze przed wyjazdem na Chorwację by wiedzieć, ze wszystko jest dobrze [emoji4]
Macie może już doppler, zamierzacie kupić do domu?
atena100
ja o 11:00Mi wyskoczyly na twarzy i na dekolcie bardzo dużo.
Ja dzis wstałam z bólem głowy ,pije kawe może pomoże teraz mam tydzien wolnego dostałam od polożej w piatek.. w pracy dużo zstoje a ostatnio zaczelo mi sie w glowie krecic.
Kto dzis wizytuje.. za kogo trzymać kciuki[emoji4]
ladyjane95
Po całym weekendzie grania na weselu jestem wykończona, ale dzisiaj wizyta o 16:00 i już siedzę jak na szpilkach. Dzisiaj wg OM 10+3, mam wrażenie że lekko zaokraglil się brzuszek. I niestety startowałam z waga 59/163, a ostatnio już 63kg,wiec ostro idę w górę
Załączniki
reklama