reklama
Też się zaczęłam martwić... Miała się odezwać wieczorem. Oby wróciła z dobrymi wiadomościami [emoji110]dziewczyny wiecie co u Ssasi? Przeciez juz z tego skladu nikogo ma nie ubywac![]()
Powodzenia w nowej pracyczesc wszystkim, witam nowe dziewczyny, ostatni dzien w starej pracy za mna - stanelo na moim, zaplaca mi do dnia porodu i macierzynski z gory, no i na szczescie zwolnia z obowiazku pracy
, takze od 1/10 zaczynam u nowego pracodawcy no i zobaczymy jak dlugo lekarze pozwola mi pracowac, ale ile stresow mnie to kosztowalo to moje, nawet szef mnie przeprosil, mam tylko nadzieje, ze ten stres malenstwu nie zaszkodził
no i jeszcze jedno, wrocilam taka skonana ze przespalam godzine, nic mnie nie interesowalo, ja to jakas dziwna jestem, az sie troche martwie, cycki bola roznie raz mniej raz bardziej, nudnosci to mam troche rano a popoludniu to takie ze nic mi sie nie chce i wieczorem spokoj, podbrzusze prawie w ogole nie boli tylko od czuje ciagniecie po bokach od czasu do czasu, a to u mnie dzis 8+4, byle do poniedzialku do wizyty, zeby bylo dobrze, zeby bylo dobrze...
Moje objawy też różnie. Raz mnie mdli, potem jem wszystko. Ostatnio nawet dziwny smak mi zniknął i większość normalnie smakuje. Cyce też raz Jola raz wcale i też czekam do poniedziałku i zaklinam żeby tylko było dobrze.
U
użytkownik 193062
Gość
Mnie już cycki wcale nie bolą tylko brodawki trochę bolą ale mdłości 4 tydzień nie odpuszczają ja pieprze jaki niefart
nie idzie z tym wyrobić. Właśnie sassi się nie odzywa kurcze oby było ok
Dziewczyny jestem. Żyje mój człowieczek. Jaki już duży!!! Serduszko bije 156 uderzeń. Krwiak się oczyszcza i stąd to plamienia. Krwiak w ogóle nie zagraża ciąży. Z tego stresu moja gin nie zmierzyła dzidziusia, bo pierwsze co patrzyła to to czy serduszko bije. Jest dobrze. Jestem szczęśliwa!!!
AniulekP
Fanka BB :)
Ale piękny mały czlowieczek [emoji7][emoji7]nie mogło być inaczej, super wiesci Kochana[emoji7][emoji8]Moje maleńkie. Foto niewyraźne ale jest.
reklama
Uff i po stresie [emoji4] cudownie, że z maleństwem ok [emoji3059]Dziewczyny jestem. Żyje mój człowieczek. Jaki już duży!!! Serduszko bije 156 uderzeń. Krwiak się oczyszcza i stąd to plamienia. Krwiak w ogóle nie zagraża ciąży. Z tego stresu moja gin nie zmierzyła dzidziusia, bo pierwsze co patrzyła to to czy serduszko bije. Jest dobrze. Jestem szczęśliwa!!!