A który to tydzień?Jestem już w szpitalu-i brak zarodka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to tydzień?Jestem już w szpitalu-i brak zarodka
który to tydzień? Miałaś już USG, był wtedy zarodek?Jestem już w szpitalu-i brak zarodka
Dwa tygodnie temu był zarodek i serduszko,a dziś w szpitalu brak nic tylko pęcherzktóry to tydzień? Miałaś już USG, był wtedy zarodek?
9A który to tydzień?
Aż nie wiem, co napisać. Może zły sprzęt...Dwa tygodnie temu był zarodek i serduszko,a dziś w szpitalu brak nic tylko pęcherz
Aż mnie przeszedł dreszcz. Zarodek był, serduszko A tu teraz sam pęcherzyk? Może mają kiepski sprzęt. Przecież to nie do wiary co to się dzieje. Jak się mojej wizyty w środę bałam tak teraz jestem przerażona tym wszystkim
A co lekarze mówią? Plamisz, krwawisz? Może tak jak dziewczyny piszą - słaby sprzęt...Dwa tygodnie temu był zarodek i serduszko,a dziś w szpitalu brak nic tylko pęcherz