reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Mam 4 wizyty we Wrześniu....
11.09 - będzie 10tc6d
19.09 - myślę o zmianie lekarki - ponoć ta jest najlepsza w regionie - będzie 12tc0d
23.09 - prenatalne, będzie 12tc4d
26.09 - (urodziny moich Chłopców) NFZ- idę po L4 i skierowanie na badania.
Badania zleca mi lekarz prywatny a Ciocia ginekolog przepisuje mi je, żebym nie płaciła. Jest świetnym diagnostą, więc zawsze czyta badania inaczej niż każdy inny lekarz - nigdy się nie pomyliła! Ciotka nie robi USG - ma 100lat ;) Żeby było śmieszniej położną w gabinecie jest moja sąsiadka z którą się przyjaźnię, więc wyniki badań czy recepty przynosi mi do domu, żebym nie musiała chodzić :)
Niby wszystko ok, ale nie przestaję myśleć o Ann :(

reklama
No dokładnie tak jest, że mamy na głowie wszystko, ale kto by to ogarnął jak nie my [emoji23]
Tak sobie czasami myślę, że kiedyś miałam takie spokojne życie, mogłam robić co chcę i kiedy chcę, a taki sajgon na własne życzenie sobie zafundowałam [emoji16]
Mam te same myśli, człowiek na własne życzenie ze zdrowego zrobił się chorym kiedy to się skończy, ja próbuję z kroplami mietowymi bo nudności mnie męczą, czuję się jak wrak człowieka, zostało we mnie 5 % życia a kiedyś taka aktywna kobieta, cwiczylam i wogole a teraz się zwlec z łóżka nie potrafię. Dobrze ze chociaż nie zre jak opetana, na razie tylko chudne, w poprzedniej ciąży przytyłam 17 kg i po porodzie okazało się że dycha została. Niestety trzeba było to zrzucić i zrzucilam nawet więcej bo 15 kg teraz mam niecałe 58kg wzrost 170 chciałabym Max dyche przybrać nie wiecej. Wszystko ode mnie zależy. W tamtej ciąży brało mnie strasznie na słodycze. Jadłam jak opetana i były efekty

Fajnie duzo wizyt macie dziewczynki, trzymam kciuki za wszystkie, ja dopiero 07.10 bo ginekolog w międzyczasie idzie na urlop, wcześniej mam prenatalne 24.09 i to będzie 12+2. Ja chodzę tylko prywatnie, moja lekarka tylko tak przyjmuje a ja nie ufam nikomu poza nią. Dzisiaj zaczęłam 11 tydzień, z całego obiadu dzisiejszego zjadlam tylko 2 kluski same bez sosu bez niczego a i tak wylądowaly w toalecie. Czy to się kiedyś skończy? A i chyba doszliśmy do porozumienia z mężem w sprawie imion - będzie Kuba lub Amelka :) ja bardzo liczę że to jednak dziewuszka tam mieszka

Mam te same myśli, człowiek na własne życzenie ze zdrowego zrobił się chorym kiedy to się skończy, ja próbuję z kroplami mietowymi bo nudności mnie męczą, czuję się jak wrak człowieka, zostało we mnie 5 % życia a kiedyś taka aktywna kobieta, cwiczylam i wogole a teraz się zwlec z łóżka nie potrafię. Dobrze ze chociaż nie zre jak opetana, na razie tylko chudne, w poprzedniej ciąży przytyłam 17 kg i po porodzie okazało się że dycha została. Niestety trzeba było to zrzucić i zrzucilam nawet więcej bo 15 kg teraz mam niecałe 58kg wzrost 170 chciałabym Max dyche przybrać nie wiecej. Wszystko ode mnie zależy. W tamtej ciąży brało mnie strasznie na słodycze. Jadłam jak opetana i były efekty
Ja też próbuje z mięta, herbata, zwykle landrynki mietowe albo eukaliptusowe.

Ja z godzinę temu padłam. Aż musiałam się położyć w sypialni... Głowa mnie tak strasznie zaczęła boleć i było mi tak niedobrze, że myślałam, że zwrócę obiad [emoji849] na szczęście wytrzymałam jakoś i już trochę lepiej

reklama
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiu :D

Dzieki :) Widzialam, tez bardzo mi sie podobal :) chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.

Z mojej strony moge polecic After Life z 2009. Malo znany i nie ma tam jakiejs super gry aktorskiej czy porywajacych scen, ale sam temat bardzo mi sie podobal i do dzisiaj zadaje sobie pytanie czy glowna bohaterka zyla czy nie:

Jak ja z mężem oglądam horrory, to on pokrzykuje i się we mnie wtula :D

Do góry